Ben jy Jaloers

Begin jy al te krysen als jouw lover naar een ander kykt? Oei.... dat klinkt als een typisch gevalletje van jaloezie. Doe de test en check hoe erg jy eraan toe bent!!!

Mogelijke uitkomsten

Groot hart (13 x uitgekomen)

Je gunt iedereen al het moois op de wereld en gelooft ook dat iedereen het beste met jou voorheeft. Prachtige eigensgappen, maar helaas heeft niet iedereen zo'n groot hart als jy. Dus: als jouw lover voor de zoveelste keer een geheimzinnig telefoongesprek voert, mag je best een beetje groen uitslaan hoor!

tikje afgunstig (71 x uitgekomen)

als je broertje een mooier cadeau krygt dan jy of als je lover vrolyk met een ex babbelt, vind je dat niet lollig. Sterker nog: dan ben je jaloers! Gelukkig besef je je dat heel goed en probeer je die gevoelens te verbergen. Meestal lukt dat, maar soms kan je je niet meer inhouden en gooi je er een nare opmerking uit. Ach, moet kunnen. (En die lover voelt zich vast gevleid).

BloedJaloers! (3 x uitgekomen)

Er hoeft maar iets te gebeuren of het groene jaloeziemonster neemt bezit van je. Je vrienden en je liefje weten dit en houden er rekening mee. Aardig. Maar realiseer je wel dat dit ook kan betekenen dat ze af en toe tegen je liegen... Het is namelyk niet lollig om jou in zo'n bui te zien. Tip: spreek jezelf bij een jaloezie-attack streng toe: 'Heb ik echt reden om me zo te voelen of overdrijf ik?'

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • MewIchigo

    Tikje afgunstig

    1 decennium geleden
  • DdV

    tikje afgunstig

    1 decennium geleden
  • Rebecjuhh

    tikje afgunstig leuke quizzz(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • Saskiah

    Groot hart

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?