Wat voor fantasyfiguur ben jij?

Het is een normale schooldag en je loopt je te vervelen. Opeens wordt je door een interdimensionale powerbeam opgezogen en naar een andere wereld gezogen. Je komt terecht in Landvaag in het kasteel mikkigkrakke van de slechte tovenaar Assdumb. Met je groepje wordt je erop uitgestuurd door koning Zakluie om zijn dochter Looshulpe te redden en het land te verenigen. Maar wat voor iemand ben jij?

Mogelijke uitkomsten

De ridder (29 x uitgekomen)

Je bent erg praktisch en hakt je door alles heen. Iedereen verschuilt zich achter je en je vangt iedere klap op. Dat je te dom was om tovenaar te worden is helemaal niet zo erg, want de prinses valt waarschijnlijk toch voor je knappe uiterlijk.

N.B: Als je terug wordt gezapt moet je natuurlijk er niet vanuit gaan dat al je problemen worden opgeknapt als je je leraar finaal in tweeën hakt.

De tovenaar (20 x uitgekomen)

Je gebruikt je magie om je vijanden te roosteren en het avond eten op te warmen. Je bent de ruggengraat voor de groep en het komt alleen door jou dat de ridder niet wordt geroosterd. Dat je zelf nog geen steen kan optillen is niet erg, want daar heb je een zweefspreuk voor.

N.B: Als je wordt teruggezapt kun je geen magie meer gebruiken. Stop je knakworsten dus toch maar weer in de pan.

De dief (20 x uitgekomen)

Terwijl de rest van de groep aanvalt sluip jij weg om dingen te stelen of de vijand in de rug aan te vallen. Niemand vind je aardig en ze zijn je liever kwijt dan rijk, maar dat geeft niks, want je bent niet door de koning gevraagd om mee te doen, maar je bent in de groep geslopen.

N.B: In de echte wereld heb je geen dievenvaardigheden meer dus je kunt alleen nog maar lolly's van baby's stelen als hun moeders niet kijken.

Assisent-hulp-schildknaap 23e klas (1 x uitgekomen)

Jij bent hopeloos. Je kan geen magie gebruiken, bent niet sterk en kan niks stelen. Je wordt vaak gered en soms moet je keihard wegrennen. Je kan maar beter de benen nemen, want je bent de groep weer eens kwijtgeraakt en nu word je aangevallen door een killereend.

N.B: In de echte wereld hebben mensen geen wapens of magie dus misschien kun je wat frustratie kwijt op je schooldirecteur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • Rapidash

    yay ik ben ridder :D en de prinses valt voor mij >.< lol xD
    ook met die optie dat je kids met haar hebt >.> hoe de hell hebben we dat voor elkaar gekregen xD

    1 decennium geleden
  • Yayaoi

    Shit...Im useless

    1 decennium geleden
  • pratdragon

    De Ridder :3

    1 decennium geleden
  • ateleia

    tovcenaar

    1 decennium geleden
  • Cabbelera

    tovenaar:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?