Welk GTST-personage zou jouw beste vriend kunnen zijn?

Niet iedereen heeft een beste vriend, maar ik denk dat iedereen wel een beste vriend zou willen hebben. Stel jij leeft in Meerdijk, wie zou jouw beste vriend dan zijn? Test het hier.

Mogelijke uitkomsten

Bing Mauricius (28 x uitgekomen)

Bing zou jouw beste vriend wel kunnen zijn. Hij is erg sociaal en behulpzaam en staat altijd voor je klaar. Bing weet altijd iets orgineels te verzinnen om je te verrassen. Daarbij kijkt hij graag een filmpje en gaat hij graag uit.

Dennis Tuinman (310 x uitgekomen)

Jouw beste vriend is Dennis. Dennis heeft vaak de juiste oplossing voor je. Hij is een luisterend oor voor iedereen. Deze jongen maakt snel vrienden door zijn vlotte babbel. Als je met Dennis de kroeg induikt heb je gegarandeerd plezier. Wist je dat hij ook wel in is voor een potje voetbal of darts?

Milan Verhagen (4 x uitgekomen)

Milan is een populaire vriend. Of je hem voor jezelf alleen kan houden is dus nog maar de vraag. Hij heeft veel aandacht van meisjes en vaak jongens die hem bewonderen als hij achter de draaitafel staat. Zijn favoriete bezigheid is muziek. Veel andere dingen dan plaatjes draaien doet Milan niet in zijn vrije tijd. Een voordeel is dat je met Milan graag gezien wil worden.

Fos Fischer (38 x uitgekomen)

Jouw beste vriend Fos is niet zo populair, maar dat maakt jou helemaal niks uit. Jij vindt hem namelijk ontzettend aardig en wil de intelligente, verstandige Fos graag als jouw beste vriend. Met Fos kom je niet onder een potje gamen uit. Ook een filmpje op zijn tijd vinden jullie leuk. Gelukkig is Fos in voor nieuwe dingen, zo wordt het nooit saai.

Noud Mulder (9 x uitgekomen)

Vogels kijken, dat is waar je jouw beste vriend voor wakker kan maken. Noud laat niet snel zijn emoties zien, maar kan wel uren naar jouw verhalen luisteren. Door zijn zelverzekerde blik komt Noud erg macho over. Populair is hij daardoor wel. Noud maakt snel vrienden, maar kan ze ook snel weer verliezen. Als jij in Meerdijk zou wonen, heette je beste vriend Noud.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • gtstlover

    noud(H)(K)

    1 decennium geleden
  • gtstlover

    noud yes hij is super knap

    1 decennium geleden
  • karlijn101

    BING!!!!!!!!!!!!!(yeah):P

    1 decennium geleden
  • anietjuh95

    Dennis:S I (H)Milan:$

    1 decennium geleden
  • DarkSnow

    Dennis.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?