Ben jij een geheimzinnig type?

Loop jij de hele dag rond als een detective op zoek naar nieuwtjes over anderen of praat je liever over jezelf? Houd jij al je geheimen voor je of ben je erg loslippig? Doe de test en kom erachter hoe geheimzinnig je bent!

Mogelijke uitkomsten

Open boek (9 x uitgekomen)

Jij flapt er alles uit! Hierdoor vinden mensen je gezellig en spontaan, maar pas op dat je niet te veel doorvertelt wat anderen tegen je zeggen. Straks vertrouwt niemand je meer iets toe. Hoewel je het leuk vindt om te roddelen, heb je niet zo de behoefte om ieders geheimen te weten. Jij bent al genoeg tijd kwijt met het vertellen van die van jezelf.

Beetje 'n flapuit (8 x uitgekomen)

Van jou mogen mensen veel weten, maar wat anderen jou in vertrouwen vertellen houd je meestal voor je. Af en toe verspreek je je toch. Maar nooit de geheimen van je beste vriendinnen! Je wil graag op de hoogte zijn van wat er in jouw omgeving gebeurt. Maar je houdt het bij Hyves en alles wat je hoort van je vriendinnen om daar achter te komen.

Top secret (18 x uitgekomen)

Jij laat niets los. Ook geheimen van anderen houd je wijselijk voor je, daarin ben je heel strikt. Juist omdat iedereen jou hierdoor vertrouwt, ben je op de hoogte van alle laatste roddels. En met jou detectiveskills zeggen wij teggen Sherlock Holmes: 'Eat your heart out!'

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?