Welke commissie past bij jou?

Quiz voor leden van het NFO om uit te vinden in welke vorm ze het orkest kunnen helpen.

(hoera)(Y)(K)

Mogelijke uitkomsten

Nieuwsbrief (8 x uitgekomen)

Jij bent perfect voor de nieuwsbrief! Je kent alle roddels uit het orkest, bent bij alle concerten / repetities / borrels / uitjes en kan ook nog eens fantastisch schrijven. De nieuwsbrief komt 2x per jaar uit. Daarnaast kun je een nieuwsbrief (wellicht een iets aangepaste versie) sturen naar de vrienden van het orkest. Veel plezier!

Studieweekend (5 x uitgekomen)

Organisatietalent! Jij weet precies wat het orkest nodig heeft voor een weekend muziek maken. De AH-bezorgservice app staat al op je telefoon, en slaapkamers tover jij in no-time om tot repetitieruimtes. Snel aan de slag, het eerstvolgende weekend is al 19 november!!

Sponsoring (6 x uitgekomen)

Laat geldzaken maar aan jou over. Met jouw charmes haal je de grootste sponsors binnen. Disney? Je gaat ze morgen bellen! En oja, bij Warner Bross heb je ook nog een kennis lopen. Dankzij jou kunnen we op tournee naar een tropisch resort!

Bladmuziek (0 x uitgekomen)

Pietje precies, zou kunnen we jou het beste omschrijven. Jij hebt altijd je zaakjes op orde, en zorgt meteen ook voor je mede-sectie leden. Waarom niet meteen voor het hele orkest? Niks leukers dan een middagje bladmuziek inscannen. En als je daar dan toch mee bezig bent, dan heb je meteen ook wel wat goede ideeën voor het komend programma. Snel even met Pieter overleggen!

Uitjes (0 x uitgekomen)

Hé feestbeest, valt er nog wat te vieren? Een orkest is voor jou niet alleen een plek om 2x in de maand muziek te maken. Het NFO is jouw leven! Dus kommaarop met die BBQ's, escape rooms, concertbezoeken, festivals en workshops schilderen als Bob Ross. Jij hebt de agenda voor komend jaar al helemaal volgepland. Wie doet er mee?

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Marisha

    Sponsoring

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?