Ben jij een huilebalk ? [ only girls ]

Ben jij die stoere girl die wel tegen een stootje kan en nergens een traan om laat? Of heb jij altijd een schouder nodig om op uit te huilen? Maak deze test en check wat voor type jij bent.

Laat een reactie achter wat jij bent en wat je van de quiz vindt.

Als je de quiz leuk vindt komen er snel nieuwe van zulk soort quizen.

Mogelijke uitkomsten

Golden girl (42 x uitgekomen)

Op sommige momenten kun jij je tranen niet binnenhouden. Als je vriendje het uitmaakt, mag iedereen weten dat jij verdrietig bent. En als je BFF vertelt dat zij erge ruzie heeft gehad met haar ouders, huil je gerust met haar mee. Maar jij bent geen dramaqueen en als het niet uitkomt, weet je jezelf goed in te houden. De gouden middenweg dus. De meeste boys houden wel van een nuchtere stabiele girl, dus ga zo door.

Ice queen (21 x uitgekomen)

Jij bent het type dat nooit ergens een traan om laat. Zelfs huilen bij een chick flick zit er bij jou niet in. Jij bent een stoere meid die echt wel tegen een stootje kan. Besef wel dat het niet erg is om je emoties te tonen, je hoeft je nergens voor te schamen. Huilen wanneer je oma of je huisdier is overleden, is de normaalste zaak van de wereld. Af en toe mag je je best even laten gaan.

Cry baby (7 x uitgekomen)

Als de veter van je schoen losgaat, kunnen ze jou al opvegen van de vloer. De dijken zijn niet sterk genoeg voor jouw stortvloed aan tranen. Bij het minste of geringste barst jij in huilen uit. Is dit niet een beetje too much? Soms moet je even stilstaan in het leven en bedenken wat er nou écht belangrijk is. Probeer je emoties onder controle te houden en ga met je beide benen op de grond staan. Een reality check kun jij af en toe wel gebruiken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • likemusic

    golden girl, leuke quiz

    3 jaar geleden
  • Jouska

    golden girl klopt (klinkt wel een beetje stom, ben liever rood of groen ofzo ;))

    9 jaar geleden
  • celinecoco

    golden girl

    1 decennium geleden
  • LetUsBurn

    Ice queen ben meer een golden girl maar die vragen passen gewoon niet in bij mij waardoor ik gaa huilen als mijn vriendje het uit maakt wel maar die heb ik niet en nooit gehad dus ik weet niet hoe ik me dan gaa voelen. en met die turn wedstrijd boeit me dan helemaal niet want ik ben zeer slecht xD

    1 decennium geleden
  • ailine39

    golden girl ja klopt precies

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?