Wat voor een type is jou crush?

Altijd al willen weten? *lol*

Mogelijke uitkomsten

Verlegen type (60 x uitgekomen)

Jou crush is een verlegen type. Hij communiceert niet vaak met je en dat vind je - natuurlijk - lastig. Maar zoek niet gewoonlijk achter de "hij vind me niet leuk"-reden. Ziet hij er rood uit en wend hij zijn hoofd af wanneer hij je ziet. Dan is hij verlegen oftewel wilt hij niet publiekelijk met je gezien worden.

Stoere type (19 x uitgekomen)

Jou crush is een stoere type en kijkt je waarschijnlijk soms ondeugend aan. Dan moet je niet meteen over je stapeltje lopen, dat doet hij waarschijnlijk tegen alle meisjes. Dit soort jongens zijn erg moeilijk te begrijpen, want je weet waarschijnlijk nooit of ze je leuk vinden of juist niet..

Romantische type (15 x uitgekomen)

Jou crush is een romantische type. Hij is zelfverzekerd, en laat graag merken dat hij jou leuk vindt. Het is ook een soort jongen waarvan je nooit zou denken dat-ie homo of iets in de richting is, waarschijnlijk omdat hij fifty-fifty van zijn leven verdoemt met meisjes. Daarom heb je vaak de kans dat je het met een player te maken hebt.

Zelfverzekerd type (43 x uitgekomen)

Jou crush is gewoon normaal. Hij is romantisch, stoer, verlegen.. Like alles in één. Hij houdt van aandacht en van hem zou je nooit verwachten dat hij met een ander gaat of dat hij homo is. Hij is erg trouw. En perfecto voor jou.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Bojanaxx

    romantisch ..player ? 1 decennium geleden

  • XPRINCESSZX

    Verlegen type... zeker weten,op een hele schattige manier:$

    1 decennium geleden
  • benzos

    Zelfverzekerde ;'D

    1 decennium geleden
  • NerdArmor

    Verlegen,nee volgens mij ziet hij mij gewoon niet staan

    1 decennium geleden
  • WildDreamer

    Zelfverzekerde type (: Klopt wel denk ik.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?