Wat is jou zielskleur?

Wat is de kleur van je ziel? Grijs, wit, zwart, blauw, roze, rood, groen?

Mogelijke uitkomsten

Blauw (146 x uitgekomen)

Jouw ziel/persoonlijkheid heeft een melancholieke, blauwe kleur. Je hebt veel dromen en soms ben je er met je hoofd niet bij. Ook heb je zo een gevoelig kantje en heb je moeite om de realiteit onder ogen te komen. Maar hè, een fantasierijke geest vermindert verveling!

Grijs (302 x uitgekomen)

Je denkt wit en zwart over het leven. Jij begrijpt dat het soms tegenvalt in het leven, maar dat er ook positieve dingen zijn. Je zweeft niet ergens in een wolk, maar je zit ook niet diep in de aarde gevangen. Je begrijpt wat goed is maar natuurlijk ben je niet perfect en maak je fouten. Je hebt een realistische visie en je accepteert dat er voorspoed en tegenspoed is in het leven.

Wit (20 x uitgekomen)

Je ziet alles in een manier waarop het lijkt alsof een straal van zonlicht je verblindt. Je ervaart dingen anders en je optimisme kan voor anderen aanstekelijk zijn oftewel op de zenuwen werken. Soms begrijp je het verdriet van je vriendin niet zo goed omdat je bijvoorbeeld nooit zelf een familielid bent verloren. Je wil ze dan in een goede stemming brengen, maar krijg het tegenovergestelde. Je vertrouwt mensen erg waardoor je vaak verraden wordt en in de problemen geraakt.

Zwart (65 x uitgekomen)

Jij bent nogal alleen en dat zit in je bloed. Je hebt niet graag veel mensen om je heen en je maakt moeilijk vrienden omdat je niet veel mensen vertrouwd. Je bent nogal scherp, en dat is in de praktijk nog goed. Maar soms kan je je een beetje aanstellen. Wordt een beetje losser. Slapen met béíde ogen kan soms ook ontspannender worden..

Groen (80 x uitgekomen)

Je gaat vaak voor naturel. Groen zit in je vel, en je hebt ook vaak groene handen. Je voelt je rustiger en vrijer in een niet bevolkte plaats, een plaats
waar jij alleen bent en waar je je goed voelt. Een plek bomvol inspiratie. Ik raad je dan het Biesbosch in Nederland aan.

Oranje (98 x uitgekomen)

Je bent gezellig en voelt je goed bij je familie. Bij jou hangt er altijd zo'n leuke sfeer en bij jou voelen mensen zich goed. Je bent goed in adviezen geven en mensen steunen en voor een middagje stappen ben jij nooit ver weg!

Rood (7 x uitgekomen)

Mensen vinden je leuk om wie je bent. Al strijdt je soms om iemand totaal anders te zijn. Je bent een beetje pessimistisch en je haalt soms kattenkwaad
uit, maar eigenlijk ben je een totaal geweldig persoon!

Roze (75 x uitgekomen)

Je bent heel gevoelig, en je droomt ook vaak weg. Je voelt je soms een beetje buitengesloten en tamelijk verlegen. Maar je bent echt aardig als mensen je leren kennen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (191)

  • Elsketjee

    Grijs, mijn lievelingskleuren zijn blauw en zwart

    9 jaar geleden
  • FrozenStar

    Roze, klopt.

    1 decennium geleden
  • freedomwolf

    BLAUW!!!!!!!!!!!! klopt HELEMAAL!!(H)

    1 decennium geleden
  • tinkerbel1

    roze mijn lievelings kleur

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Rood, klopt niet echt.

    Hmm, roze of zwart past meer bij mij.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?