Welk type persoon ben jij?

Soms denk je alles over jezelf te weten maar bij welke groep wordt je eigenlijk ingedeeld?

Mogelijke uitkomsten

Verlegen (50 x uitgekomen)

Alleen bij je vrienden voel je je echt op je gemak, bij anderen ben je wat stil. Je bent ook bescheiden en mag best laten zien waar je goed in bent!

Spontaan (3 x uitgekomen)

Jij bent altijd heel spontaan tegen anderen en lekker vrolijk. Andere mensen kunnen dat wel waarderen! Je bent niet echt bescheiden en weet wat je kunt en waar je mensen mee aan het lachen kan krijgen!

Maf (10 x uitgekomen)

Stil ben je nooit, het woord 'chagrijnig' of 'boos' komt niet in jouw woordenboek voor, grappen rollen zomaar uit je mond en met vrienden en vriendinnen doe je lekker gek! Sommige mensen kunnen dat niet waarderen, maar er is niets mis met vrolijk zijn, toch?

Stil (3 x uitgekomen)

Je bent altijd wat stil. Vrienden maken is wat moeilijker, omdat je geen contact durft te maken, maar als het eenmaal klikt met iemand, wordt je al wat meer een prater. Laten zien wat je kunt, durf je niet, maar daar mag je gerust trots op zijn en dat showen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

  • HoranClub

    MAF !


    klopt helemaal[/i]xD

    9 jaar geleden
  • Jumbie1corn

    bij vraag 3 is het antwoord bij mij ik denk dat het toch nooit wat word. voordat hij mijn vriendje werd en ik verliefd op hem werd dacht ik eerst "ja wie wil er nou verkering met zo'n lelijk meisje als ik" en "hij vind me toch niet leuk" "ik kan toch geen vriendje krijgen" maar het is nu al meer dan een jaar geleden en we zijn nog altijd superverliefd op elkaar en hij zegt heel vaak tegen me dat ik mooi en sexy en schattig en zo ben. ik krijg van veel andere mensen te horen en mn ouders krijgen dat ook vaak te horen dat ik mooi ben. ik blijf toch denken dat ik niet mooi ben. ik ben wat dat betreft niet echt zelfverzekerd :$

    1 decennium geleden
  • RomyLM

    verlegen. klopt helemaal

    1 decennium geleden
  • lolalootje

    maf!xD

    1 decennium geleden
  • Liru

    verlegen en het klopt allemaal SCARY!!!! maar tog vershikkelijk cool!(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?