Waarom ben jij nogsteeds SINGLE?

Als klein meisje stelde jij je altijd voor hoe jouw droomprins eruit zou zien. Knap, romantisch, lief en attent, maar waarom IS HIJ ER NOG NIET?

Mogelijke uitkomsten

Té verlegen. (315 x uitgekomen)

Jij bent ontzichtbaar voor leuke boys om je heen. Jij draagt onopvallende kleding en als een jongen jouw aanspreekt, loop je rood aan en begin je te stotteren. Tijd om daar verandering in te brengen! Krik je zelfvertrouwen op door nieuwe kleding te shoppen en je nagels in een vette kleur te lakken. Wedden dat je ineens opvalt bij die nieuwe leuke boy?

Jij-Bent-Te-Goed (219 x uitgekomen)

Stoere BFF's, een goede kledingstijl, jij hebt het allemaal, behalve een leuke boy. Voor jongens ben jij te perfect. Het klinkt weird, maar ze denken dat ze niet goed genoeg voor je zijn. Onterecht zien ze jouw als iemand die arrogant en uit de hoogte is. Probeer met de boy een gesprek aan te knopen, waarin jij laat zien dat je bent, wie je bent.

Boys schrikken. (640 x uitgekomen)

Jij bent echt een powergirl en doet precies waar je zelf zin in hebt. Boys schrikken van jouw directheid en die gevatte opmerkingen vallen niet altijd in de goede aarde. Zelfvertrouwen is erg goed, maar laat aan de boys you zachtere meisjeskant zien en laat die stoere kant iets meer aan de boys over.

Statistieken

Statistieken

Reageer (38)

  • tinkerbel1

    Te verlegen klopt

    8 jaar geleden
  • Cliffaconda

    Te verlegen, klopt...

    8 jaar geleden
  • Fennec

    Boys schrikken, klopt. Ik ben niet single maar het is wel een reden waarom jongens afhaken, met name macho-jongens die stiekem minder stoer zijn dan zij zich voor doen. Gelukkig kan mijn vriend wel wat hebben :)

    8 jaar geleden
  • HeilenaLipperts

    Ik wist het antwoord al voor ik deze quiz deed: jongetjes willen zich te hard bewijzen. Correctie: tieners willen zich te hard bewijzen. De roets van Attack on Titans succes? Daar heb je je antwoord.

    8 jaar geleden
  • sallydegroot

    Te goed

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?