Wie ben jij van ella?

Ella is de nieuwe telenovelle op vtm! (K) (flower)

Mogelijke uitkomsten

Ella (70 x uitgekomen)

Ella heeft een hart van goud. Ze is sociaal, leuk in omgang en heeft gevoel voor humor. Ze is sterk, dapper en kan rekenen op een uitzonderlijke intuïtie. Maar ze heeft ook een onzekere kant, want ze schaamt zich voor haar dyslexie en haar onhandigheid. Haar moeilijke jeugd zorgt ervoor dat ze altijd op haar hoede is, maar gaandeweg leert ze
mensen meer vertrouwen en stelt ze haar hart open.

Cindy (11 x uitgekomen)

Cindy is een vrolijk feestvarken en is dol op seks. Ze baat haar eigen kapsalon uit en is altijd verliefd, maar nooit lang en nooit echt. Cindy is een jager en ze probeert zoveel mogelijk mooie mannen op haar palmares te zetten. Ze houdt zelfs een boekje bij met de namen van haar slachtoffers. Maar in deze vrolijke durfal schuilt ook een bekwame zakenvrouw. Op dat vlak is ze erg nuchter en fier op wat ze heeft bereikt.

Clio (2 x uitgekomen)

Clio is manipulatief, ijdel en dominant. De 24-jarige stiefzus van Ella wordt wild, wreed en wraakzuchtig wanneer ze haar zin niet krijgt. Enkel degenen die ze nodig heeft om haar snode plannen te verwezenlijken, spant ze voor haar kar. Omdat Clio altijd de touwtjes in handen wil hebben, gaat ze vaak leugenachtig en listig te werk.

Frederico (8 x uitgekomen)

De 22-jarige Frederico is een echte vrouwenmagneet. Deze macho met Latijns-Amerikaanse roots is een viriele kerel die gretig toegeeft aan de begerige meisjesblikken. Hij is een energieke hartenbreker en deinst voor niets terug. Frederico heeft charmes in overvloed, maar aan ambitie heeft hij een tekort. Hij werkt als poetsman in De Wingerd en laat er zijn collega Carmen in de waan dat ze zijn baas is, maar intussen doet hij zijn zin.

Lukas (0 x uitgekomen)

Lukas is een ernstige en gedreven arts. Het is een harde werker en een echte perfectionist. Van nature is hij een twijfelaar en ontwijkt hij confrontaties. Lukas wil altijd de perfecte indruk nalaten en loopt netjes in het pak. Maar deze dokter worstelt met een innerlijk conflict. Hij is erg ambitieus en hoopt Norbert te kunnen opvolgen als directeur van De Wingerd.

Anthony (0 x uitgekomen)

Kapper Anthony werkt in het salon van Cindy. Hij valt op mannen en dat zal niemand ontgaan. In tegenstelling tot Cindy is Anthony altijd oprecht verliefd. Net zoals Ella is hij ervan overtuigd dat hij ooit de man van zijn leven zal tegenkomen. Hij heeft een talent voor zingen en dat doet hij geregeld in Bar Taxi. Ooit wil hij ontdekt worden als zanger.

Nicolas (1 x uitgekomen)

Nicolas is eigenaar van de privékliniek ‘De Wingerd’. Deze knapperd is rijk, maar eenzaam en mensenschuw. Hij durft nauwelijks uit zijn luxueuze loft te komen en kweekt er orchideeën. Deze romanticus is artistiek onderlegd, maar zijn agorafobie maakt het leven voor hem heel moeilijk. Gelukkig is er Norbert die zijn zakelijke belangen behartigt en Linda die als een moeder voor hem is.

Juffrouw Linda (10 x uitgekomen)

Juffrouw Linda is zorgzaam, warm en moederlijk. Ze zou voor Nicolas door het vuur gaan en zorgt voor hem. Linda is diplomatisch en geduldig, maar ze kan ook heel koppig zijn. Gevoelens uiten staat niet in haar woordenboek en ze kan erg gereserveerd zijn. Enkel haar ogen verraden soms geluk, maar vaak ook ergernis of achterdocht.

Carmen (11 x uitgekomen)

Carmen is poetsvrouw in De Wingerd. Ze staat even laag in rang als Frederico, maar ze gedraagt zich als zijn directe chef. Carmen maakt haar eigen regels en wil dat Frederico die blindelings opvolgt. Dat doet hij natuurlijk niet, al is het maar om Carmen op stang te jagen. De aanwezigheid van de volkse Carmen zal niemand ontgaan. Ze kan heel grappig uit de hoek komen en durft stevig doordrinken.

Wolfs (0 x uitgekomen)

Wolfs is een top-oogchirurg. Het is een man van uitersten, een man van zwart of wit. Wolfs is energiek en goedlachs, maar soms kan hij zeer humeurig zijn. Wanneer hij uitvliegt, moet iedereen uit de weg gaan. Zijn gedrevenheid maakt van hem een onvoorspelbaar en gevaarlijk man. Net als Lukas hoopt hij Norbert te kunnen opvolgen als directeur.

Yasmine (6 x uitgekomen)

Yasmine werkt in de koffiebar van De Wingerd. Ze heeft een eigenzinnige en geraffineerde persoonlijkheid. Het ene moment is ze aanhankelijk en lief, het andere moment stuift ze blazend alle richtingen uit. Ook in de liefde is ze iemand van extremen. Ergens schuilt er een zorgzame en beschermende moeder in haar, anderzijds is ze heel onafhankelijk en duldt ze vaak niemand in haar omgeving. Net als Wolfs is ze heel intuïtief en kan ze het beste in hem naar boven brengen.

Jens (3 x uitgekomen)

Jens is een knappe, diepzinnige en grappige jongen. Hij studeert Germaanse talen, verslindt boeken en houdt van toneel. Hij werkt in een nachtwinkel om zijn studies te fi nancieren. In de nacht dat 'Ella' uit de nachtwinkel loopt, zal zijn leven voorgoed veranderen. Hij probeert haar achterna te lopen, maar wordt aangereden door een wagen en valt in een diepe coma…

Jasper (0 x uitgekomen)

De Iraniër Jasper Fahadir is vaste klant in het kapsalon van Cindy en draagt een onuitputtelijke voorraad charmante anekdotes met zich mee uit een ver verleden, dat ogenschijnlijk nooit heeft plaatsgevonden. Deze zachtaardige, geduldige en hulpvaardige man leeft voor zijn dochter Yasmine. Zij krijgt echter vaak het gevoel dat hij uit een ander tijdperk stamt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • cullen

    ella ^^

    1 decennium geleden
  • Sugababe

    Juffrouw Linda :P
    Ik heet echt Linda ;)

    1 decennium geleden
  • Attina

    Ella

    1 decennium geleden
  • Carojans

    Ella

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?