Wie van de Gooische vrouwen ben jij?

Iedereen kent het wel, er is onlangs ook een film van uitgekomen. De Gooische Vrouwen. Maar wie van de 4 past het beste bij jou.

Mogelijke uitkomsten

Cheryl Morero (24 x uitgekomen)

Cheryl Morero is de spontane, slimme en ambitieuze vrouw van Martin Morero, een succesvolle zanger uit een Amsterdamse volkswijk. Samen hebben ze een zoontje Remy-Martin. Hun huwelijk is door diepe dalen gegaan, maar heeft stand gehouden. Door nieuwe successen van Martin kan ze weer een villa in de buurt van haar vriendinnen in Het Gooi betrekken.

Roelien Grootheeze (33 x uitgekomen)

Roelien Grootheeze is de vriendin van Evert Lodewijkx. Roelien is een buitenbeentje in Het Gooi. Ze is bemiddeld en komt uit een zeer goede familie, maar ze is te bescheiden, onzeker en houdt zich liever op de achtergrond. Ze wordt zeer fanatiek als het om het behoud van de natuur en dieren gaat. Ondanks dat ze qua looks ‘niet door de beugel’ kan, sluiten de overgebleven Gooische Vrouwen haar in het hart.

Claire van Kampen (5 x uitgekomen)

Claire van Kampen is een stijlvolle perfectionist met een pragmatische, soms keiharde, instelling. Ze heeft een relatie met visboer Dirk Stubbe, die ze in een kliniek heeft ontmoet toen ze moest afkicken van haar alcoholverslaving. Jarenlang had ze een complexe relatie met haar dochter Merel, maar nu ze haar eerste kleinkind heeft lijkt alles weer koek en ei.

Anouk Verschuur (15 x uitgekomen)

Anouk Verschuur is een vrijgevochten, in het Gooi bekende kunstenares. Ze is gescheiden van Tom. Anouk hecht veel waarde aan haar vrijheid, maar doet op haar manier haar best dochter Vlinder goed op te voeden. Ze is een ‘mannen-vrouw’ en met haar ogenschijnlijke zelfverzekerdheid bezit ze de gave mannen verliefd op haar te laten worden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • MyDesire

    Roelien (hoera)

    1 decennium geleden
  • quirinaaaxx

    Cheryl Morero

    1 decennium geleden
  • Jenntali

    Roelien! Ik ken ze niet, maar aan de verhaaltjes te lezen,
    wel degene die het best bij mij past :D

    1 decennium geleden
  • brammitje

    Roelien(yeah)

    1 decennium geleden
  • Incroyable

    Roelien Grootheeze

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?