jouw lievelingsprogramma

wat is jouw lievelings programma?
de programma's waar je op uit kan komen zijn niet de meest bekende programma's, maar dat is juist de bedoeling! als je ze al zou kennen zou dat alleen maar saai zijn toch? misschien vind je deze programma's veel leuker dan die, die je nu al kent!

Mogelijke uitkomsten

weird creatures with nick baker (20 x uitgekomen)

'weird creatures with nick baker' is een grappig natuurprogramma, het leuke aan dit programma is dat de presentator 'nick baker' opzoek gaat naar gekke en bijzondere beestjes in plaats van de dieren die we allemaal al kennen.
je kunt het programma op animal planet bekijken.

Miranda hart (36 x uitgekomen)

miranda is een vrouw van in de dertig, die niet goed raad weet met zichzelf, haar onhandig grote lichaam, jeugdvriendinnen en… mannen!

Samen met haar vriendin Stevie runt ze een feestartikelenwinkeltje. Haar grote liefde Gary werkt op een steenworp afstand in een trendy restaurant. Miranda doet alles (verkeerd) om zijn aandacht te trekken. Tegelijkertijd moet ze haar bemoeizuchtige moeder op afstand houden, die vindt dat Miranda hoognodig aan de man moet.
je kunt dit programma kijken op BBC 2

strictly come dancing (3 x uitgekomen)

jij houd zeker van dansen? of je het nou zelf doet of niet, het is in ieder geval heel leuk om naar te kijken. in strictly come dancing, dansen britse celebrities samen met proffesionele dansers.

je kent misschien de nederlandse versie van dit programma al?: dancing with the stars. strictly come dancing is ongeveer hetzelfde, maar dan zonder die vervelende reclame blokken!
dit programma komt op BBC 1.

Gok’s Fashion Fix (11 x uitgekomen)

Om er leuk uit te zien, hoef je niet per se veel geld uit te geven. de stylist Gok Wan geeft handige tips over hoe je normale kleren kunt omtoveren tot designer kleding.Ook gaat Gok in zeven steden op zoek naar de best geklede persoon van Engeland, en mag hij de exclusieve garderobe's bekijken van beroemdheden zoals: Joan Collins, Mischa Barton en Geri Halliwell.
dit programma is te zien op Net5

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Beautyful

    miranda hart xD hart is mijn achternaam

    6 jaar geleden
  • Player

    Miranda hart.

    Nog nooit van gehoord.

    1 decennium geleden
  • swaggonyou

    weetje , ik ken geen een van alle :$ XD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?