Hoe ben jij?

Titel zegt het denk ik :D xD
[Niet wat je denkt, ofwel?]
CHECK!

Mogelijke uitkomsten

Maakt niet uit :) (65 x uitgekomen)

Het maakt niet uit hoe je bent, het maakt niet uit wat je naam is, het maakt niet uit of je dom-slim bent, het maakt niet uit ofdat je mooi bent. Iedereen is hetzelfde! Als ze jou uitschelden [Schelden ze zich zelf uit] Raar maar waar ;p
Trek je niet aan van wat anderen zeggn.Dit i geen quiz met: hoe zie je eruit? hoeveel jaar ben je? Want zo weet je toch niet hoe je bent. En het maakt nx uit. Wie vind je naam nou lelijk? Het is onmogelijk om een lelijke naam te hebben! Ik vond mijn naam:Elza ook lelijk. Maar ik heb naged8. Het maakt niet uit hoe ik heet! Het kan mij nx schelen wat anderen zeggen-denken over mij. Zo moet jij ook denken :) Sommigen denken dat ze cool zijn omdat ze elkaar uitlachen enzoo. Maar dan zijn ze juist sulletjes die niet wetn wat ze doen, die niet weten hoe het voelt om uitgelachen te worden. Laat je niet door iemand anders commanderen. Blijf hoe je bent!


P.s. hoe heet jy?

Lees vorige ;p (0 x uitgekomen)

Gwn, lees vorige ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • samc

    Ik heet Sam en op het begin vond ik mijn naam ook maar raar voor een meisje maar toen bedacht ik dat het juist speciaal is!
    Ik vind het nu eigenlijk een mooie naam! En je hebt helemaal gelijk! Iemand je die om je naam is echt een lafaard! Die heeft waarscheinlijk geen leuk leven en pest je daarom omdat hij niks anders te doen heeft!
    Dit is niet slecht bedoeld!

    8 jaar geleden
  • Hellevator

    Ik heet Precious, vond ik eigenlijk ook een stomme naam maar het maakt idd niks uit.:)

    1 decennium geleden
  • dargonata

    je hebt idd gelijk...het maakt niks uit

    1 decennium geleden
  • Carojans

    Je hbt gelykk

    Ps: ik heet Caro ;aa (zegt myn naam al x) whwha :p

    1 decennium geleden
  • 13amber131

    xD lolzz

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?