Zijn dromen echt bedrog?

Alice beleeft vreemde avonturen in Wonderland. Maar wat blijkt? Het is een droom! Heb jij ook wel eens gekke dromen? Ze proberen je echt iets te vertellen. Wil je kijken of dromen echt bedrog zijn of niet, doe dan deze test!

Mogelijke uitkomsten

Beroemdheden. (6 x uitgekomen)

Droom jij over je idool? Dit betekent meestal niks, maar wel dat je die persoon heel leuk vindt. Ben je zelf beroemd in je droom? Grote kans dat je heel kritisch bent en hoge eisen stelt aan jezelf.

Verliefd. (31 x uitgekomen)

Heb je een oogje op een jongen en droom je over hem? Dan kan het betekenen dat je in het echt ook verliefde gevoelens hebt voor deze hunk. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan liefde in je leven, dat je graag verkering wilt.

Huis. (4 x uitgekomen)

Veel mensen dromen over het huis waarin ze wonen. Deze ruimte staat symbool voor jezelf. Heeft je huis opeens extra kamers in je droom? Dat betekent dat je jezelf meer gaat ontwikkelen. Probeert iemand je huis binnen te dringen? Dan heb je het gevoel dat iemand je iets wil opdringen. De droom waarschuwt dat je voor jezelf moet opkomen.

Dood. (12 x uitgekomen)

Geen paniek! Dromen dat je doodgaat of dat iemand anders sterft, betekent niets ergs. De droom laat je alleen weten dat bepaalde periode in je leven wordt afgesloten of dat je nu anders tegen dingen aankijkt.

Ruzie. (2 x uitgekomen)

Maak je in je droom ruzie met een goede vriendin of iemand uit je familie? Dat zegt niets en het voorspelt niets. Degene met wie je een conflict hebt, ben je namelijk zelf. Misschien doe je dingen tegen je zin in, of heb je het gevoel dat je jezelf niet kan zijn.

Achtervolging. (9 x uitgekomen)

Achterna worden gezeten door een mens, dier of fantasie wezen is een vaak voorkomende droom. Het betekent dat je ergens voor wegloopt, een probleem dat je nog niet hebt opgelost. Let op: Als je je achtervolger 'verslaat' in de droom, heb je je echte angst overwonnen.

Vliegen. (8 x uitgekomen)

Als je kunt vliegen in je droom, heb je te grote verwachtingen van iets. De kans is groot dat dat het tegenvalt. In dit geval is de droom een waarschuwing. Je moet er rekening mee houden dat niet alles wat je graag wilt in één keer lukt. De droom kan ook betekenen dat je meer vrijheid wilt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Rood9

    Wow, echt een coole quiz dit!

    7 jaar geleden
  • BrownEyes123

    Hee mensen. Bedankt voor de reacties. Xxx j.

    9 jaar geleden
  • Jouska

    Huisje(;

    Ik praat in mn slaap HEHEHE
    En ik droom over jaguars die mijn rug open krabben (yayy, jaguars zijn cool!) Ik werd omgekeerd in mn bed wakker....

    9 jaar geleden
  • AlphaBetaOmega

    Liefde... Zou best kunnen kloppen nu er ik er zo over na denk

    9 jaar geleden
  • Odyne

    Achtervolging, klopt denk ik wel een beetje haha. Trouwens, vliegen kan ook wel kloppen bij mij :p aangezien ik weleens droom dat ik vlieg, maar echt raar, ik ben me er bewust van dat ik vlieg en dat ik het droom en vaak denk ik, als ik wil blijven vliegen, moet ik nog harder mijn best doen en zo. Een soort van lucide dromen ofzo?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?