Welk Snoepje of Lekker-ietsje ben jij?

Hey mensen dit is mijn eerste quiz dus word a.u.b. niet boos als er iets mis is gegaan....
en geef me plz kudo!!! (geen idee wat je dan krijgt, maar iedereen zegt hetxD)

Mogelijke uitkomsten

Zuurstok (17 x uitgekomen)

Jij bent nogal een zuurstok!! Probeer niet te snel boos te worden of kattig te doen ofzo!!! Denk gewoon: Relax man!

Dropje (15 x uitgekomen)

Jij bent een dropje, sommige mensen lusten jouw heel graag en sommige vinden je supervies. oftewel: je hebt een paar hele goede vrienden of vriendinnen en je hebt een paar haters (zegmaar). probeer je vrienden te vriend te houden en misschien is het leuk om eens aardig te doen tegen dat meisje die nooit met jou wilt omgaan/afspreken/etc.!!! probeer dan eerst uit te vinden wat zij leuk vind en ga daar dan over kletsen! dan kan je ook eens zien wat haar leuke kanten zijn!!!

Lolly (5 x uitgekomen)

Jij bent een soort lolly. Mensen zuigen op je, maar uiteindelijk ben je op en gooien ze je stokje in de prullenbak. Oftewel jij houd mensen redelijk lang te vriend, maar bij al je vrienden is of komt er een moment dat jullie geen vrienden meer zijn en diegene je dumpt of negeert, etc. Probeer als er ruzie is of jullie bemoeien zich niet meer zo met elkaar maar je wil de ander toch te vriend houden, wat aardiger te doen en wat meer met diegene op te trekken! Ga eens samen naar de stad ofzo! Of iets gezelligs doen!

Chocolade (0 x uitgekomen)

Jij bent chocolade, bijna iedereen houd wel van je!!! ga zo door!!! probeer tegen mensen met wat minder vrienden ook aardig te doen!!!

Chips (ik weet het het is niet echt snoep of koek...) (28 x uitgekomen)

jij bent chips, iedereen koopt je na school of in de kantine om een beetje stoer te doen en uit te delen. je bent superpopulair en de chick (of de hunk) van de school! iedereen wil vrienden met je zijn en je hebt wel 20 vriendjes gehad en er zijn nog 18 jongens die verliefd op je zijn. probeer niet te overdreven te doen!!! je hebt vast wel wat vriendinnen, maar een heleboel meisjes vinden je een tuttebel of trut. probeer wat aardiger te zijn, niet te veel te slijmen en interesse te tonen voor wat mensen van iets vinden in plaats van te zeggen tsss zo dom!!

Suikerspin (103 x uitgekomen)

Jij probeert heel aardig en zoet te zijn. (net als een suikerspin ;) ) je word niet snel boos en blijft altijd aardig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (40)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?