Uit welk land komen jouw voorouders?

Misschien zeg jij; deze quiz hoef ik niet te doen wat ik ben hoogblond en kom uit friesland, dus dat is niet zo moeilijk. Maar uit onderzoek is gebleken dat er bijna geen mensen zijn die oorspronkelijk 100% uit nederland komt. De mensheid reist al jaren en misschien ben jij wel toevallig een blonde knaap die oorspronkelijk uit griekenland komt.
Doe deze quiz en je komt het snel te weten.

Mogelijke uitkomsten

Nederland (687 x uitgekomen)

Jij bent op en top Nederlands, dat staat boven kijk. Koeien,Kaas en Handelsgeest dat zijn jouw kenmerken. Jij bent duidelijk met wat je wilt en je bent niet snel onder de indruk. Je kunt niet zo goed overweg met duitsers en andere landen zijn ook niet zo favoriet bij jou. Jouw sporten zijn schaatsen en voetbal. Zeilen kan ook jouw ding zijn. Je houd van reizen maar andere talen spreken, liever niet! Het liefst ben jij samen met andere hollanders op de camping. Jouw voorouders waren ook echte hollanders en de gesmolten kaas stroomt door jou aderen. Jij kunt er niets aan doen dat je soms wat bot bent want dat zit nou eenmaal in je aard.

Amerika (940 x uitgekomen)

Amerika; het land van de talloze mogelijkheden. Jouw voorouders komen oorspronkelijk uit Engeland maar hebben dat brave landje verlaten om het ruige Amerika te gaan bewonen. Je bent avontuurlijk en nieuwschierig ingesteld. Je houd van feesten en als je de dag later op de bank ligt uit te rusten doe je lekker de tv aan en kijk je naar sport of soapseries. Jij bent niet van de Chique Frique, alles mag lekker makkelijk en simpel zijn. Jij bent zeker weten geen Hollander en gaat in plaats van naar Jan Patat naar de Mac.

Mediterane Gebied (518 x uitgekomen)

Jouw voorouders komen uit het zonnige zuiden. Grote kans dat ze ergens aan de kust van de middelandse zee woonden in Spanje,Frankrijk,Italie of Griekenland. Jij kan wel tegen een beetje warmte en je neemt graag een duik in de zee. Soms ben je een beetje driftig maar die buien gaan snel voorbij als jij even een siesta houd. Je bent graag samen met je hele familie en je kent iedereen en alles in je omgeving. Je houdt van lekker eten en je bent af en toe een beetje lui. Jij gaat het liefst op vakantie naar de zon want ondanks dat je in Nederland geboren bent kun je nog steeds niet wennen aan dit koude kikkerlandje.

China (156 x uitgekomen)

Ying Yang Yong, jij komt oorspronkelijk uit het verre oosten. China, daar hoor je helemaal thuis. Door de jaren heen zijn alle typische uiterlijke kenmerken van een Chinees verdwenen maar vanbinnen in ben je nog helemaal ZEN. Jij luistert goed naar je ouders en helpt hun hier en daar in het huishouden. Je bent een harde werker en als je een doel voor ogen hebt laat je dat niet los. Je moppert niet zo snel maar af en toe kan het wel iets vrolijker! Je houdt van muziek en van eten. Je gaat graag op reis naar verre landen en je wilt veel van de wereld zien. Jouw voorouders waren Chinezen.

Noordpoolgebied (143 x uitgekomen)

Jij komt uit het hoge noorden! Je bent geen koukleum en brengt het liefst de hele dag buiten door. Je hebt respect voor je leefomgeving en je bent erg bescheiden. Je geeft niet graag dingen op en je bent een beetje bang voor het onbekende. Verhuizen doe je liever niet en je bent trouw aan je vrienden. Jij lust eigenlijk alles wel, als het maar warm en energierijk is. Je houdt van bewegen en samen met je vrienden op pad gaan. Waarschijnlijk waren jouw voorouders Eskimo`s of Indianen.

Rusland (219 x uitgekomen)

Jij komt oorspronkelijk uit Russia! Je bent vriendelijk en je past je makkelijk aan aan andere omstandigheden. Je bent erg veelzijdig en je houd van de stad maar ook van natuur! Je bent netjes opgevoed door je ouders maar ondanks dat ben je soms wat luidruchtig. Je houd van een stevige maaltijd. Je bent goed in vreemde talen en het russisch leren zal je gemakkelijk afgaan, het zit namelijk in je bloed! Soms kom je wat emotieloos over dus hier een kleine tip: Een mooie lach maakt de dag! Je denkt vaak veel aan andere maar denk eraan dat je leeft voor jezelf en dat ieder voor zichzelf moet opkomen. Maak eerst jezelf gelukkig, dan anderen!

Alpen (107 x uitgekomen)

Jij komt uit de Europese alpen! Je bent dus niet zo gek ver weg van je oorspronkelijke afstamming. Mensen die in de bergen wonen staan erom bekend dat ze goed alleen kunnen zijn, en dat kun jij ook. Ondanks dat ben jij een familie mens die de normen en waarden van zijn/haar familie en omgeving in acht houdt. Je bent gewend dat alles in je omgeving goed geregelt in en als dit niet het geval is kun je daar een beetje van schrikken.Je houdt van de natuur en bent graag buiten bezig. Ook ben je sportief en daarom kom je in de alpen wel aan je trekken. Jouw voorouders kwamen uit de Alpen en het bronwater stroomt nog steeds door jouw aderen!

Azie (443 x uitgekomen)

Jij komt oorspronkelijk uit Azie! Je bent erg vriendelijk en netjes opgevoed. Je houdt van kunst en cultuur en je hebt respect voor mens en dier. Je reist graag en je houd van wandelen door natuurschoon. Je bent erg optimistisch en je familie is erg belangrijk voor je. Naar school gaan vind je niet zo erg maar als het eindelijk weekend is ga je graag op stap met vrienden om lekker te dansen. Je houdt van eten maar dan het liefst het eten op de manier van `hoe mijn moeder het altijd maakt`. Je wilt graag de wereld zien en je staat open voor andere godsdiensten en culturen. Je bent erg open, zeker weten dat jouw voorouders uit Azie komen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Artur12135

    Azië, Holland maar geen noordpool en geen Ruslands ik ben Pools Italiaans Spaans en Grieks. Je vraagt af hoe ik dit weet koop een DNA TEST MyHeritage DNA deze hij is opdit moment met korting. Of vraag je ouders... en abonneer op mijn kanaal YT


    Artur de vries op YT YOUTUBE

    1 jaar geleden
  • GIFTQUIZZES

    Nederland, dat is niet helemaal waar. Mijn voorouders komen uit Duitsland en sommige uit Frankrijk en ik vind Duitsers best aardig en ik ben dol andere talen spreken :8

    7 jaar geleden
  • Corisande

    Noordpoolgebieden klopt niet! ( 25 % Indoneisier en 25% Spaanse :) )

    9 jaar geleden
  • Dsgirl21

    Nederland(H)(H)(H)(H) ja its true! (H)

    1 decennium geleden
  • KaTina

    Amerika . Maar ik ben russisch !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?