wie van de serie H2O just add water ben jij?

Wie ben jij van de serie H2O juist add water?

Mogelijke uitkomsten

bela (52 x uitgekomen)

Isabella Hartley, beter bekend als Bella, werd een zeemeermin in Ierland toen ze negen jaar oud was.[1] Ze heeft het vermogen om water te laten veranderen in gelatine en kan het hard maken. In de derde serie werd ze verliefd op Will, een diepzeeduiker. Aan het begin waarschuwde Rikki Bella om zo ver mogelijk uit de buurt van Will te blijven zodat hij haar zeemeerminnengeheim niet te weten zou komen. Maar hij gooit een glas water over haar arm, waardoor hij achter haar geheim komt. Aan het begin loog ze dat zij de enige zeemeermin was, maar later komt hij erachter dat Cleo en Rikki ook zeemeerminnen zijn. Aan het eind van de serie denkt Bella dat Will Rikki leuk vindt omdat hij Rikki mee vraagt naar het schoolfeest, dus besloot ze om met Nate te gaan om Will jaloers te maken, maar ze kwam erachter dat Will haar leuk vond en ze krijgen een relatie.

will (0 x uitgekomen)

Will verschijnt voor het eerst in de derde serie, hij heeft een valse zus: Sophie. Hij wordt verliefd op Bella en duikt heel veel. Wanneer hij opzettelijk een glas water over Bella haar arm gooit en hij achter Bella aangaat, komt hij erachter dat ze een zeemeermin is. Eerst zegt ze dat alleen zij een zeemeermin is maar later komt hij erachter dat ook Cleo en Rikki zeemeerminnen zijn. Samen met Rikki, Cleo en Bella beleeft hij allerlei avonturen.

cleo (32 x uitgekomen)

Cleo ontdekt dat ze een zeemeermin is wanneer ze in bad zit. Ze kan het water laten bewegen in elke vorm die zij wil. Ook kan ze meer water creëren dan de bron inhoudt, wat te zien is in de eerste aflevering. In de tweede serie kan ze ook de wind controleren. Ze is nogal verlegen. Later in de eerste serie ontwikkelen Cleo en Lewis een relatie. Door Lewis' perfectionisme en de scheiding van Cleo's ouders heeft ze het te druk voor een relatie en maakt ze het uit. Ze is jaloers omdat een nieuwkomer, Charlotte, dichter bij Lewis tracht te geraken en ze inziet dat ze eigenlijk nog van hem houdt. Charlotte geeft haar veel problemen, zoals de verhouding tussen Lewis en haar. Nadat Lewis eindelijk tot het besef is gekomen dat Charlotte verkeerd bezig was, maakt hij het met haar uit en wordt weer een koppel met Cleo.

lewis (16 x uitgekomen)

Lewis kende Cleo al vanaf dat hij vijf jaar oud was. Hij was de eerste die wist over het zeemeerminnengeheim. Hij is een goed visser en denkt een goed wetenschapper te zijn. Toen hij het geheim voor het eerst wist, wilde hij weten waarom. Nadat Cleo het uitmaakt in de tweede serie blijven ze nog vrienden, maar er is spanning. Charlotte en Lewis worden vrienden en ze worden verliefd. Lewis wordt later verliefd op Charlotte dan andersom. Op het einde van de tweede serie dumpt hij Charlotte, omdat ze lastig doet tegen Cleo. Op het einde van de tweede serie worden Cleo en Lewis terug een koppel. In de loop van de derde serie zal Lewis naar Amerika vertrekken voor een wetenschappelijk project.

rikki (18 x uitgekomen)

Rikki ontdekt dat ze zeemeermin is wanneer ze door water wordt geraakt afkomstig van een tuinsproeier. Ze heeft als laatste ontdekt dat ze een magische kracht heeft. Ze kan water, of andere dingen die water bevatten, laten koken. In de tweede serie kan ze dingen doen branden. Ze is een rebel en een loner die zich aangetrokken voelt tot de lokale arrogante jongen Zane Benett. Eerst kon ze hem niet uitstaan. Hun relatie begon pas nadat ze samen vastzaten op het balkon van het bedrijf van Zanes vader. Op het einde van de eerste serie maken ze het uit, in de tweede serie maken ze het weer aan en in de derde serie maken ze het weer uit omdat Zane heeft gekust met Sophie, de zus van Will, maar ze besluiten om toch vrienden te blijven.

zane (20 x uitgekomen)

Zane Bennett is een rijke jongen met nogal een grote eigendunk, maar als hij wat met Rikki krijgt komt hij ook steeds dichterbij hun geheim. In seizoen 1 redt Emma Zane uit een gezonken boot, maar voor Zane zijn bewustzijn verliest ziet hij de staart van Emma nog en laat het hier niet bij zitten. Hij vraagt Lewis om hem te helpen het zeemonster te vinden waarvan hij de staart zag. Als Zane Rikki uiteindelijk redt uit een watersituatie, komt hij erachter dat ze een zeemeermin is en zweert hij dat aan niemand te vertellen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?