wie vind jij het lekkerzzt??

gwn vraagjes invullen:P en niet vergeten de kudo-knop aan te randen/verkrachten, doodmartelen, enzoow;)

Mogelijke uitkomsten

jackson rathbone (2 x uitgekomen)

jij vind jackson rathbone dus leuk(jasper van twilight;) ) jij houd van jongens die helemaal op je gevoel ingaan(;)), die niet zo veel te zeggen hebben, maar al genoeg zeggen met hun gebaren, en daden, en ogen vooral. en zal ik eens iets zeggen: HIJ IS LEUK!!:P goede keuzzz;) ben je er blij mee???????

robert pattingson (4 x uitgekomen)

jij hebt dus robert pattingson(edward uit twilight). jij houd van boyz waarbij je niet veel hoeft te zeggen. de liefde straalt er al vanaf, dus waarom zou je dan ook nog iets zeggen? hij beschermt je je hele leven lang, en doet alleen wat het beste is voor jou. al gaat het ten koste van hem zelf. en hij is natuurlijk ook gewoon lekker, da's een meevallertje;)

boo boo stewart (6 x uitgekomen)

JIJ HEBT BOO BOO STEWART! (seth uit twilight) GELUKSVOGEL! jij valt op zeeeer goodlooking boys, die je je hele leven "trouw" blijven. hij zal voor je door het vuur gaan, en alles doen zodat jij het naar je wens hebt. HIJ IS ZOOOOW LEKKER!! zoals ik al zei: GELUKSVOGEL!

lucas till (2 x uitgekomen)

jij valt op de acteur lucas till. geen wonder, hij is óók leuk, echt waar! kijk maar naar zijn buik:9~ haha.
WEL KUDO EN REACTIE GEVEN HEA?! ANDERS DUMPT HIJ JE!

emmet cullen (6 x uitgekomen)

jij valt op gespierde, humoristische jongens. zoals emmet dus:D je kan met hem lachen, praten, hij is overal goed voor. en hij is natuurlijk mega sterk! ook handig! en hij is lekkr! en dan ook nog eens mega cute en stoer tegelijk! WAT WIL JE NOG MEER?!

taylor lautner (12 x uitgekomen)

jij valt op het beste typ jongens:D:D:D(A) IK OOK hij is lekker, knap, lekker, lekker,. knap, sterk, lief, grappig, leuk, lekker, enz.! kortom; de perfecte boy! IK WIL HEM! IK BEN BEREID TE DELEN AL JE KUDO'T EN REACTIE'T!! haha. mja. happy??? IK WEL:D

zac efron (0 x uitgekomen)

jij valt op de séxy zac efron, is te begrijpen. hij is lief voor je, maar verwent je niet te veel, laat je zijn wie je bent, en geeft je je eigen ruimte voor je eigen dingen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Released

    Boo Boo Stewart
    Love him
    he's is sooooooo cute(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Raesvh

    Boo Boo Stewart
    Heb Crush op hem :$

    xx R.:Y)

    1 decennium geleden
  • heswonderful

    robert :S iel!

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Ik heb Taylor. Maar ik moet hem neit perse. Ik bedoel ik vind de anderen ook leuk. Ze zijn allemaal hoties op hun eigen manier. (Lekker niet kieskeurig.)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?