Welk Tarzan karakter ben jij?

Iedereen kent de film Tarzan wel! Ooit benieuwd geweest welk karakter uit de Disney film nou echt goed bij jou past? Doe de test!

Mogelijke uitkomsten

Tarzan (7 x uitgekomen)

Jij bent Tarzan!! De toekomstige leider van de stam!! Je bent sterk, charmant en goedgebekt!

Jane (8 x uitgekomen)

Jij bent Jane!! Jij houd ervan om op avontuur te gaan en de wereld te ontdekken! Je houd van de wereld en de natuur en je bent erg gelukkig met het leven zo als het is!

Tuk (8 x uitgekomen)

Jij bent Tuk! Je neemt graag de leiding in de groep maar als het er echt op aan komt ben je misschien toch wat angstig of verlegen! Verder heb jij een goed gevoel voor humor!

Kala (5 x uitgekomen)

Jij bent Kala! Je geeft veel om de mensen om je heen en je bent graag in goed gezelschap! Je staat er voor je vrienden als ze je nodig hebben!!

Professor Porter (15 x uitgekomen)

Jij bent professor Porter! Je houd ervan om nieuwe mensen te leren kennen en je bent erg slim!

Clayton (6 x uitgekomen)

Jij bent Clayton!! Je neemt graag de touwtjes in handen! Jij bepaald wat er gebeurt! Je bent soms een tikkeltje gemeen en je werkt graag zelfstandig!

Kerchak (2 x uitgekomen)

Jij bent Kerchak! Erg sterk en een leider! Je bent erg close met je familie en je maakt moeilijk contact met buitenstaanders!

Tantor (7 x uitgekomen)

Jij bent Tantor!! Een betrouwbare vriend! Soms een beetje onhandig en je komt ook wat dom over! Maar over het algemeen bedoel je het allemaal goed!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Ringwraith

    Ik kan hem niet doen omdat er maar één keuze is bij vraag 1... ;p

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?