the ring

be scared ofso.

bllshit ding.
Maja t was kerst toen ik em schreef terwijl ik de ring keek.
So. fuck it.

Mogelijke uitkomsten

pizza (0 x uitgekomen)

Twee vriendinnen zitten op een kamer. Beneden zit opa om op hen te passen. "Ik ken een mega goed verhaal." Zegt het meisje met rood haar. "Er bestaat een sextape van de kerstman. Ze zeggen dat als je die gezien hebt, de pizzaman belt en verteld dat je nog maar 1 week te leven hebt." Verteld ze.

Het blonde meisje schrikt op. "Opa had die film gehuurd." Merkt ze op. Het meisje met rood haar krijgt grote ogen en loopt de trap voor het blonde meisje af.

Opa zit rustig in de kamer tv te kijken. "Opa, heeft u die film van de kerstman nog?" Vraagt het blonde meisje. Opa schrikt op van zijn dagdroom. "Ben je daar nu niet wat te oud voor? Hij ligt daar in de kast." Braaf pakt het blonde meisje de tape en schuift het in de video recorder. Op een rij op de bank zitten het blonde meisje, opa en het rode meisje de tape te bekijken.

Als het is afgelopen gaapt het rode meisje. "Boring." Merkt ze op. Opa is al in slaapgevallen, als ineens de telefoon gaat. De vriendinnen kijken elkaar geschrokken aan. Voorzichtig en stapje voor stapje lopen ze naar de telefoon. "Ha-hallo?" Stottert het roodharige meisje als ze heeft opgenomen. Nog steeds in shock overhandigt ze de hoorn van de telefoon aan het blonde meisje. "Voor jou." Mompelt ze. Het blonde meisje pakt de telefoon aan en houd het bij haar oor. "Heeft u pizza besteld?" Klinkt het aan de andere kant van de lijn. "N-nee.." Antwoord ze. Snel hangt ze weer op en roept dat opa moet komen.

Langzaam staat hij op van de bank en loopt moeizaam naar de vriendinnen toe. "Had u pizza besteld?" Vraagt het roodharige meisje. Opa haalt zijn schouders op.

Ineens gaat de telefoon weer. Het blonde meisje neemt op. "Voor de tweede keer, we hadden geen pizza besteld!" Tiert ze door de telefoon. Er klinkt wat gehijg aan de andere kant. "O-..One.. w-week." Gillend laat het blonde meisje de telefoon vallen, en slaat haar handen in de lucht.

Wat ze niet doorheeft, is dat ze hiermee opa tegen de vlakte slaat. Opa heeft het dus nog niet eens 1 dag volgehouden..



-Week later-



Het blonde meisje is verkracht en vermoord. Het rode meisje was verplicht om mee te kijken. De kerstman was zo dik/vet/fatsig dat ze 1 dag in een inrichting heeft gezeten. Ze hield het uit tot de avond, daarna is ze vermoord door de elfjes van de kerstman.



.

blah (0 x uitgekomen)

poop

Statistieken

Er zijn nog geen statistieken beschikbaar voor deze quiz.

Reageer (3)

  • GIBBEH

    the ring heb ik ook gezien! ;o
    Fakking eng xd
    Zat ik daar een beetje remi een fcking enge film te kijken, oke, doe ik ook nevernooitweer, oO'

    1 decennium geleden
  • NarutoPerv

    Oh mij god....IEH ENGE KERSTMAN

    1 decennium geleden
  • PurplePanda

    krijg je dr van hea als je niet aardig bent, maar dat de kerstman zo geweldadig was?!;p

    leuk verhaaltje, best wel humorxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?