1D| Your Choice

Je bezoekt met je klas Engeland voor een paar dagen. Jullie krijgen een uur de tijd om Londen te verkennen. Toevallig kom je de jongens van One Direction tegen op straat. Het onwerkelijke gebeurt toch, de jongens stappen naar jullie toe. Ze maken een praatje en vragen jullie mee naar de film. Al te graag zeg je ja. De jongens, jij en je vriendin lopen naar de bioscoop. De jongens betalen de film voor jullie. Je gaat naast je One Direction crush zitten. Hij glimlachte even naar je. Je hart maakte een sprongetje.

Kom erachter wie je One Direction Crush is met deze test. :D
En ervaar het verhaal verder!

Ik heb ook nog een paar verhalen, dus als je geïnteresseerd bent.. Zie mijn profiel :D

Mogelijke uitkomsten

Louis Tomlinson. (53 x uitgekomen)

De film was niet echt spannend genoeg om net te doen alsof je het heel erg eng vond. Verslagen keek je verder naar de film, een enige pluspunt was, is dat je naast Louis Tomlinson zit. Je vond hem altijd wel de leukste van de vijf. Je zuchtte en staarde naar zijn mooie ogen. Je schrok op wanneer je een arm om je heen voelde. Langzaam draaide je om naar een hand die op je schouder was gelegd. Je volgde de arm en kwam bij Louis uit. Hij glimlachte naar je. Had hij nou echt een arm om je heen geslagen? Je geluk kon niet meer op. Je kon aan niks anders meer denken, je had zelfs niet door dat de film was afgelopen. Iedereen stond op, jij bleef nog zitten. ''Are you stay here?'' Vroeg Louis aan je. Verschrikt stond je op en liep achter hem aan. Plotseling bleef hij staan, hij draaide zich naar je toe en drukte zijn lippen op de jouwe. Een kleine glimlach verscheen op je gezicht. Hij glimlachte terug en pakte voorzichtig je hand vast. Samen liepen jullie de zaal uit. De anderen staarde jullie aan. Jij en Louis spraken deze week nog veel vaker af, en elke keer werd het steeds leuker en leuker.

Harry Styles. (213 x uitgekomen)

Je merkte dat iemand door je haar aan het strelen was. Je keek op en zag dat Harry je grijnzend aanstaarde. Je bleef hem even aan kijken, maar na een tijdje keek je toch weer naar het scherm. Harry bleef alsnog doorgaan, niet dat je het erg vond, in tegen deel. Je grinnikte even wanneer hij voorzichtig een kus op je wang drukte. ''Do you like the movie?'' Fluisterde hij. Je knikte kort en bleef maar naar het scherm staren zonder dat je iets zag van de film, je zag alleen maar wazige, gekleurde beelden.
De film was afgelopen en iedereen liep de zaal uit. Wanneer iedereen in de hal stond te wachten, trok Harry je nog snel mee naar een hoekje van de hal. Je keek hem verward aan. Wat was hij van plan? Zomaar uit het niets drukte hij zijn lippen op de jouwe. Je sloot je ogen en zoende Harry volop terug. Gebeurt dit nou echt? Met zijn tong raakte hij jouw onderlip aan. Gewillig deed je je mond open. Jullie tongen speelden een vurig liefdesspel. Na een tijdje werd de rest ongeduldig en begon jullie te zoeken. Net op tijd liet Harry je los. ''Be mine.'' Zei hij zacht. Glimlachend knikte je. Samen liepen jullie terug naar de rest.

Zayn Malik. (74 x uitgekomen)

Onopvallend werd je op je schouder getikt door iemand. Je draaide je om en zag dat het Zayn was. Hij gebaarde dat je op moest staan, maar dat je wel stil moest zijn. Voorzichtig stond je op en deed zo stil mogelijk. Je liep verward naar Zayn toe, die je pols vast pakte en je uit de zaal trok. Hij ging op een bankje zitten, in de hal. Nog steeds keek je hem verward aan, maar ging toch naast hem op de bank zitten. Je staarde in zijn prachtige bruine ogen. ''I have to tell you something.'' Begon hij met zijn kille stem. Je keek hem hoopvol aan, wat wou hij gaan zeggen? Alle gedachten probeerde je weg te schudden uit je hoofd. ''I really like you.'' Zei hij zacht. Hij keek je aan en drukte voorzichtig een kus op je lippen. Net voordat je wat terug wou gaan zeggen, ging de deur open. De rest kwam naar buiten en keek jullie grijnzend aan. ''I like you to.'' Fluisterde je nog zacht voordat je opstond om nietsvermoedend naar de rest te lopen. De rest van de week spraken jullie vaker af, maar werd het wat meer dan elkaar alleen maar zoenen.

Niall Horan. (192 x uitgekomen)

Je hoorde een zacht gegrinnik naast je. Je keek om en zag Niall lachen om de film, wat was hij schattig. Je lette niet meer op de film, maar keek de hele tijd naar Niall. Je bloosde wanneer hij merkte dat je zat te staren. ''I'm sorry.'' Zei je zacht en draaide je weer om, naar de film. Je merkte dat Niall je nog steeds zat aan te staren. Voorzichtig keek je op en glimlachte zwak. Niall pakte je hand en kneep er zachtjes in. ''You're beautiful.'' zei hij zacht terwijl hij je nog steeds aankeek. Door zijn woorden begon je te blozen. Gelukkig kon hij je niet zien, het was echt donker in de zaal.
Na een tijdje werd het scherm zwart.De lichten begonnen te branden, als teken dat de film was afgelopen. Nog steeds had hij je hand vast. Je glimlachte en tegelijkertijd stonden jullie op. De rest bleef jullie aangapen wanneer jullie hand in hand de zaal verlieten. De rest van de week spraken jullie vaker af en beleefde je jouw eerste kus samen met Niall.

Liam Payne. (35 x uitgekomen)

Naast je zat Liam die een arm om je had heen geslagen. Vannacht had je niet goed geslapen en was nu doodmoe. Voorzichtig legde je je hoofd op zijn schouder, zonder dat je het wist. Hij draaide zijn hoofd naar je toe en glimlachte. Je schrok wanneer je merkte dat jouw hoofd op zijn schouder lag. Met een ruk ging je overeind zitten. ''What's wrong?'' vroeg hij verbaasd. Je trok een wenkbrauw op en keek hem aan. Vond hij het niet erg? Er verscheen een brede grijns op je gezicht. Voorzichtig trok hij je dichter tegen zich aan. ''I like you.'' zei hij terwijl hij een kus op je voorhoofd drukte. Je glimlachte en draaide je hoofd naar hem toe. Als antwoord gaf je hem een zoen. Je vriendin die naast je zat tikte je aan. Je probeerde haar te negeren en zoende verder. Zijn tong raakte jouw onderlip aan en vroeg om toestemming. Je deed je mond open en jullie tongen raakten beland in een spel. Voorzichtig trok je terug. ''I like you to.'' Glimlachte je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (69)

  • Euforia

    Harry (lol)
    Louis was ook goed maar ik ben superblij met harry (K)

    1 decennium geleden
  • YaraHoran

    Niall <3

    1 decennium geleden
  • Lanaxz

    Harry!

    1 decennium geleden
  • SoConfused

    Niall... Had veeeeeeeeeeeeeeeeeeel liever Louis!!!!

    1 decennium geleden
  • jjhd

    Harry...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?