Welk dier was jij in je vorige leven? (Y)


Mogelijke uitkomsten

Aap (0 x uitgekomen)

Jij bent erg grappig, houdt van bomen en lekker slingeren. Soms ben je wel wat té bijdehand, misschien een punt om aan te werken?

Goudvis (2 x uitgekomen)

Jij bent een beestje, dat niet zijn eigen wereld heeft. Een moederskindje en het liefst de hele dag op de bank zit en niet je huis uit kan. Erg leuk, maar misschien niet voor je moeder..

Konijn (42 x uitgekomen)

Lekker luieren, dat is helemaal jou ding! Soms moet je even je energie kwijt en spring je lekker in het rond, om daarna weer lekker in je warme holletje te gaan liggen.

Leeuw (27 x uitgekomen)

Jij bent dé baas van de groep, niet omdat iedereen jou de beste vind. Nee, omdat jij jezelf tot koning hebt gekroond. Misschien moet je wat minder bot doen en en de baas spelen! Daar maak je geen vrienden mee..

Olifant (0 x uitgekomen)

Jij bent een grote, gezellige olifant! het liefst ben je met je vrienden lekker buiten, wat lekkers eten en kletsen. Misschien moet je soms niet te hard praten, want schreeuwen kan je als de beste, minpuntje.

Kat (11 x uitgekomen)

Jij bent een kat, een dier dat lijkt op de olifant qua doen! Lekker binnen liggen kan je goed, maar soms ga je even naar buiten naar je vrienden. Gezellig spelletjes doen en bij je baasje kroelen vind jij het leukst!

Mier (29 x uitgekomen)

Ja, het is niet leuk maar er word altijd over jou heen gekeken. Er zijn zoveel van jou soort, een beetje meelopers die zelf niks kunnen en durven. Misschien moet je een keer proberen jezelf te zijn? Succes!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?