Story 'bout my life.

Dit is een Quizlet over hoe je aan bepaalde dingen kunt weten hoe je op andere dingen reageert. Ik wil heus wel meer Quizlets van dit soort maken, maar dan wil ik wel weten of je dit goed vond. Dus let me know :)

Mogelijke uitkomsten

Je houdt bijna alleen maar van mode (7 x uitgekomen)

Je gaat winkelen met je beste vriendin. Voor dat je het weet heb je alweer 100€ opgebruikt aan kleding, sieraden, ... Je ging eigenlijk voor 'n kadootje voor je broer. Je hebt niets meer over, en kan dus niets meer kopen. Wat nu? Nadat je aan je mama een uur hebt gezaagd, krijg je voorschot op je zakgeld. Je koopt een klein kado. Even later blijkt dat je jongere zus dat kado ook heeft gekocht. Je kunt het niet meer inruilen, en alletwee hebben jullie geen geld meer. Behalve dan het geld op je bank wat je derop laat staan voor het concert van je lievelingsband wat in je dorp komt...

Je bent een doorsnee meisje. (18 x uitgekomen)

Je ging met een paar vriendinnen winkelen en koopt als eerste een kadootje voor je broer en kijkt daarna verder voor wat andere spullen. De dag is voorbij en je geld is op. Dan blijkt dat je jongere zus hetzelfde kado heeft gekocht. Je hebt geen geld meer behalve dat voor het optreden van je lievelingsband wat in mei (het is nu januari) in je buurt komt. Je haalt er een beetje bij af en koopt iets anders.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • OnyxBoy

    Ik ben blijkbaar een doorsnee meisje terwijl ik een jongen ben :p

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?