Wie van de mensenclub past bij jou?

De mensenclub zit natuurlijk vol met superknappe, superleuke jongens. Maar welke past nou het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Zil Sperry (4 x uitgekomen)

Jij bent de perfecte match voor de enige echte Zil Sperry!! Je vindt het heel cool om een leider te zijn en eigenlijk vind je jezelf best wel slim. Dat ben je ook, want jij hebt de hele Mensenclub ontworpen! Top! Als je hem wilt versieren, zou ik zorgen dat je heel aantrekkelijk was, want dat vindt hij leuk. En laat zien dat je achter hem staat, want ook jij vindt natuurlijk dat die freaks jullie arme normalo's het leven zuur maken, dus die interesse delen jullie alvast! Laat hem zien dat jullie sterke mensen zijn die het samen kunnen!

Hank (4 x uitgekomen)

Yay! Jij past perfect bij de stoere, sterke Hank. Hank doet wat er gedaan moet worden en komt heel intimiderend over. Dat komt natuurlijk omdat hij zo ontzettend knap is. Als je hem wilt versieren, zou ik ervoor zorgen dat je ook een beetje stoer bent. En goed doen wat de leider zegt, want dan zal hij vast al snel inzien dat jullie het perfecte koppel zijn.

Antoine (1 x uitgekomen)

Aw!! Jij en Antione zijn zooooooooooo'n cute stel. Hij gebruikt misschien vaak drugs, maar dat is alleen omdat hij zo'n lieve en gevoelige jongen is en liefde in zijn leven mist. Wil jij hem weer gelukkig maken? Zorg er dan vooral voor dat je weet hoe je plezier moet maken. Verder hoef je niet per se heel slim te zijn ofzo, het gaat hem erom dat je een leuk karakter hebt. Dan weet ik zeker dat hij zijn drugs al snel niet meer interessant vindt.

Lance (9 x uitgekomen)

Wauw, jij past echt perfect bij die knappe, populaire Lance! En ik weet zeker dat hij dat ook snel zal inzien! Het enige wat je hoeft te doen, is cool zijn. En een beetje knap, want hij is ook zo knap! Maar als je gewoon een beetje zelfvertrouwen uitstraalt, weet ik zeker dat hij als een blok voor je zal vallen.

Turk (0 x uitgekomen)

Aw!! Jij en Turk zijn het perfecte koppel. Turk loopt een beetje mank, dus als je hem wilt versieren, zou ik ervoor zorgen dat het lijkt of je ook een beetje mank loopt, want als jullie allebei één mank been hebben hebben jullie samen twee benen, dus vullen jullie elkaar perfect aan! En zorg ervoor dat je heel trouw bent aan de grote leider, Zil. Dan weet ik zeker dat Turkje al snel zal inzien dat jullie wel heel veel gemeen hebben samen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?