Wie uit mijn verhaal zou jij kunnen zijn?

Wie ben jij uit mijn verhaal Sailing on the Ocean?

Mogelijke uitkomsten:
- Thijs
- Eva
- Dora
- Dyjonne
- Fred
- Michel
- John

[Uitkomsten hoeven niet te kloppen.]

Mogelijke uitkomsten

Thijs (23 x uitgekomen)

Thijs is een lief en zorgzaam persoon, en al sinds hij haar kent is hij smoorverliefd op Eva. Hij is letterlijk bereid om voor haar door het vuur te gaan, en hij doet alles om zijn doelen en dromen te verwezenlijken. Hij is enorm trouw en de beste vriend die je je maar kunt wensen. Hij is mijn lievelingspersonage (:

Eva (10 x uitgekomen)

Eva is ook enorm lief en heeft het liefst dat de wereld alleen maar goed voor elkaar is. Ze zit vol idealen die helaas nooit waarheid zullen kunnen worden, maar ze droomt er graag over. Ze is nogal verlegen en smoorverliefd op Thijs. Ze is ook een beetje een bangerik maar als het erop aankomt, heb je meer aan haar dan aan de meeste anderen.

Dora (2 x uitgekomen)

Dora heeft vaak goede bedoelingen, maar ze denkt helaas iets te vaak aan zichzelf en vergeet de gevolgen die haar acties hebben voor anderen. Ze is een bangerik, maar haar hart zit wel op de goede plaats. Aan haar trouw valt wel te twijfelen...

Dyjonne (2 x uitgekomen)

Dyjonne is een melige, en uitbundige meid. Maar achter dat masker schuilt een verlegen en achterdochtig meisje, dat het liefst al haar dromen uit ziet komen. Ze probeert van alles om hierin te slagen, maar ondertussen is ze er wel voor anderen en ze deinst ook niet gauw ergens voor terug.

Fred (1 x uitgekomen)

Fred is eigenlijk een beetje de slechterik. Stoer, mysterieus en aantrekkelijk, op deze manier trekt hij alle meisjes aan. Maar of hij met die meisjes de juiste bedoelingen heeft... Fred is een gemene plannetjes-smeder, maar op het eerste gezicht lijkt hij een charmante jongeman.

Michel (2 x uitgekomen)

Michel is de broer van Fred en Dyjonne, en hij houdt zich eigenlijk vrijwel altijd afzijdig. Hij lijkt veel op Fred, maar hij bemoeit zich nergens mee.

John (24 x uitgekomen)

John is de avonturier in dit verhaal. Lang geleden gestrand op een onbewoond eiland, heeft hij intussen geleerd dat de enige sleutel naar overleven het accepteren van je omstandigheden is. Hij houdt van de woeste natuur en trekt je er graag in mee: overal heeft hij verstand van en als je ergens problemen mee hebt, is hij er altijd voor je.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • freedomwolf

    John!!! klopt helemaal!!!(H)(H)
    ik ga je verhaal meteen lezen,het lijkt te gek!!!;);)

    1 decennium geleden
  • Muscula

    eva

    1 decennium geleden
  • Nonnatus

    Eva!

    1 decennium geleden
  • SnoopyTheDog

    John
    maar Dyjonne past ook wel bij me :$

    1 decennium geleden
  • Mylintis

    Thijs! O, ik volg je verhaal al een tijdje niet meer... Misschien moet ik het maar weer eens gaan opppakken (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?