Wat voor boy past bij jou? (voor meisjes)

Voor iedereen is er wel iemand maar wat voor soort past het beste bij je?

Mogelijke uitkomsten

Knuffel (58 x uitgekomen)

Een jongen waar je altijd mee kan praten en lekker ff mee knuffelen of zoenen, die je altijd begrijpt en meteen doorheeft dat er iets is, en niet bang is dat zijn vrienden gaan pesten als die bij je gaat staan

Poppie (2 x uitgekomen)

Een populaire jongen waar je eigenlijk alleen iets mee hebt om erbij te horen of om mee te showen, als je niet populair ben gaat die in de pauzes van school ook niet bij je staan, en is veel te bang dat zijn reputatie omlaag gaat.












(btw het gaat niet om Obama op de foto...)

Player (1 x uitgekomen)

Gewoon ff een speeltje, een tussendoortje, gewoon voor de lol en meer niet. Om ff lekker me te zoenen en miss wel meer? En dan een paar dagen later hem dumpen via sms of gewoon hard in zijn gezicht zeggen dat het uit is.

Stayer (7 x uitgekomen)

Als er een player is is er ook altijd een stayer meestal zijn dat gewoon soort van hondjes die alles doen wat je wilt om maar bij je te zijn, lief maar miss iets te aanhankelijk?

Bezet? (4 x uitgekomen)

Een jongen die al een vriendin heeft? Eigenlijk verboden gebied en je moet al helemaal oppassen als het de boy van een van je vriendinnen is! miss vind je een trio leuk?!?

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?