Wat voor elfje ben jij?

Welke hobby heb je? Hoe zie je er uit? Kom door verschillende vragen te weten welke elf jij bent.

Mogelijke uitkomsten

Zon elfje (132 x uitgekomen)

Jij bent een zon elfje. Je hebt prachtige lange, door de zon gebleekte haren en een doorschijnend goud of geel kleurig jurkje tot aan je knieën. Je ogen zijn goud bruin en je huid is zacht getint. Je hebt mooie, grote doorzichtige vleugels met gouden kantjes en glitters. Zon elfjes verwarmen harten van mensen en laten in regenachtige situaties de zon weer laten verschijnen. Je dier waarmee je het best matcht is een feniks, die net zo vrolijk en stralend als jij is. Je drijft altijd op een wolk.

Water elfje (133 x uitgekomen)

Jij bent een water elfje. Jij kan alle kleuren haar hebben in een vlecht. Je draagt een doorschijnend topje en rokje met blauwe aftekeningen. Je hebt witte, dunne vleugels met blauwe lijntjes. Je hebt zeeblauwe ogen. Jij kan in een waterbol de toekomst voorspellen en water laten bevriezen. Het dier dat het best bij je past is een pegasus. Hij is net zo vriendelijk en rustgevend als jij. Jij bent eigenlijk altijd in het water te vinden.

Vuur elfje (29 x uitgekomen)

Jij bent een vuur elfje. Je draagt een lange, rode jurk van vlammen en je hebt oranje of lichtbruine krullen en bruine of rode ogen. Je hebt beeldschone, vlamvleugels. Jouw gave is vuur sturen en prachtige kettingen smeden. Het dier dat het best bij je hoort is een draak, hij is net zo ongeduldig maar ook net zo warm en behulpzaam als jij. Je bent altijd in omgevingen te vinden waar het heet is of waar branden zijn.

Muziek elfje (27 x uitgekomen)

Je bent een muziek elfje. Je hebt zwarte of donkerbruine haren en donkere ogen met een lichte gloed. Je draagt een discobal patroon outfit en schattige dansschoentjes. Je vleugels zijn bekend, ze hebben de vorm van een muziek noot. Jij kan geweldig dansen en met muziek mensen vermaken, troosten of in trance brengen. Je dier is een hippogrief. Hij is net als jij mysterieus, maar kan ook hoteldebotel zijn als hij zijn doel gevonden heeft. Je bent overal te zien waar muziek is.

Liefdes elfje (46 x uitgekomen)

Jij bent een liefdes elfje. Je draagt een lichtroze jurkje dat nog voor je knieën valt. Je hebt een licht huidje en roodroze, lichtgroene of lichtblauwe ogen met een dromerige blik en zuiver, licht haar dat tot je jurkje valt. Je hebt witte, wollige vleugels met roze vlinder en hartjes aftekeningen en glittertjes. Je gave is koppelen en elfenbaby's rondbrengen. Het dier dat bij je past is een eenhoorn, hij is net zo dromerig en hopeloos romantisch als jij.Je bent altijd bij de romantische zonsondergang te vinden.

Nacht elfje (93 x uitgekomen)

Je bent een nacht elfje. Je hebt een zwart geglitterd topje en een zwarte jeans. Je haar is blauwzwart of krijtwit zoals de sterren. Je vleugels zijn groot en donker en er zijn kleine, witte diamantjes zo licht als de sterren in gegraveerd. Je ogen zijn of wit of zwart, dit kan verschillen. Je kan sterrenbeelden vormen en de maan vormen. Het dier dat het best bij je past, is een schaduwwolf. Dit dier is net zo rustig en koppig als jij. Jij bent altijd in de nacht te vinden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • XInnocenceX

    Nachtelfje:)(H)
    vet leuke quiz(Y)

    1 decennium geleden
  • Vluuv

    Nachtelfje :3
    Gave quiz! :)

    1 decennium geleden
  • Feanor

    Vuurelfje :D, ja past presies, :D, een geweldige quiz :D (flower)

    1 decennium geleden
  • Asgard

    Liefdeselfje! w00t XD

    Kan ik jou aan je roze hond koppelen =3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?