Welke boy is voor jou? (One Direction) part 3

Nieuw deel! Have fun!!!!

Mogelijke uitkomsten

Zayn Malik (24 x uitgekomen)

Het kon niet lang genoeg duren. Jij en Zayn samen de glijbaan af! Maar ja, aan al het mooie komt een einde! Als jullie uit de glijbaan kwamen hoorde je iemand al roepen: ,,There are they!" Het was de stem van Louis. Een ding dat je wel opviel was dat Zayn altijd in het zwembad stónd, en dus niet zwom. ,,Ehm Zayn, why you didn't swim?" vroeg je aan hem. ,,Ehm well, i can't swim" zei Zayn aarzelend. ,,Oh, i'm sorry" zei je vlug en je liep met rode wangen naar je handdoek. De rest kwam erbij en Zayn lachte naar je. ,,I'm hungry!" riep een van de jongens, natuurlijk Niall. Dus de jongens gingen in de rij voor het eten staan maar je hoorde Liam nog zeggen: ,,Get her, beast!" Toen ze weg waren ging Zayn dichter tegen je aan zitten en sloeg een arm om je heen. ,,You look beautheful in bikini" zei hij grijnzend. En langzaam kwam hij dichterbij, steeds dichterbij, en jullie lippen raakten elkaar.


Vervolg? Zeg in een reactie!

Liam Payne (17 x uitgekomen)

Als in en Liam allebei je broodje ophebben gaan jullie weer op de schaatsbaan. Het is disco en er is een erg langzaam nummer op. Er stonden al wat meer stelletjes te slowen. ,,Do you want to dance with me?" vroeg Liam verlegen en hij kreeg blosjes op zijn wangen. ,,Sure!" zei je en hij trok je de dans/schaats vloer op. Hij sloeg zijn armen om je middel en jij de jouwe om zijn nek. Als jullie al wat langer aan het dansen zijn trekt je dichter tegen zich aan. ,,You're cute" je kon het niet laten om dat te zeggen. Hij glimlachte en jij legde je hoofd op zijn schouder. ,,Ahh!" hoorde je iemand roepen. Het was Niall je keek op en zag de jongens staan. ,,What are you doing here?!" riep Liam verbaast. ,,We follow you!" zei Louis droog. Je keek weer in Liams ogen. Langzaam kwamen jullie gezichten dichterbij elkaar en jullie kusten. Je hoorde nog iemand fluiten, dat was Harry.

Vervolg? Zet in een reactie.

Harry Styles (36 x uitgekomen)

En zo dansten jullie over straat, totdat jullie aankwamen bij Harry's fiets. Opeens voelde je iets voor je ogen, het was een blinddoek. ,,Why did you do that?" vroeg aan hem. Harry zei: ,,I surprise you" . Je sprong bij hem achterop de fiets en moest hem goed vasthouden want je zag natuurlijk niks, maar dat vond je alles behalve erg. Eenmaal aangekomen leidde Harry je als een échte gentleman naar binnen en deed de blinddoek af. Je keek recht naar een poster met de nieuwste horror-film. ,,Do you want to go to this movie?" Je dacht even na en zei toen: ,,Sure!" De film was erg eng en je kroop dicht tegen Harry aan. Hij sloeg een arm om je heen en zei: ,,This movie scares you?" Je knikte en kroop nog dichter tegen hem aan, hij gaf een kus op je hoofd.


Vervolg? Zet in een reactie

Niall Horan (38 x uitgekomen)

Toen je binnen was rende je meteen naar je kamer en begon een vreugdedansje te doen. Toen klaar was belde je je vriendin op: ,,Hij gaf me een kus!" riep je door de telefoon. ,,Wow Wow (YN) doe ff rustig!" zei je vriendin. Je vertelde het hele verhaal met net zoveel enthousiasme als op het begin. En toen je klaar was begonnen jij en je vriendin te springen van blijdschap. De volgende ochtend werd je wakker van je telefoon, het was een sms'je van Niall: Goodmorning Cutie! Je dacht weer aan zijn mooie blauwe ogen en zijn schattige rode wangen toen hij je kuste. Fluitend liep je naar je kast en trok een mooi zwart jurkje aan. Toen je beneden aan je boterham bezig was ging de bel je deed open en zag Niall staan. ,,Hey sweetie" zei hij en hij gaf je een kus op je voorhoofd. ,,Hey Niall!" je was blij verrast door zijn bezoekje. ,,Ehm wat is dit?" je draaide je met een ruk om en zag je moeder staan.


Vervolg? Zet in een reactie.

Louis Tomlinson (15 x uitgekomen)

De volgende dag werd je opgebeld door Louis, hij vroeg of hij langs kon komen. De deurbel ging en je rukte de deur met een zwaai open. ,,Hey Louis!" en je gaf hem een knuffel. ,,Hey babe" zei hij en je trok hem mee naar boven, naar je kamer. Louis en jij gingen op je bed zitten. ,,So Louis you want to talk with me?" vroeg je aan hem. ,,Yes ehm i just say it, i like you" en je voelde dat je rood werd. ,,Yes ehmm Louis i like you to" was het enige wat je uit je mond kreeg. ,,Oh really?" en je zag dat Louis een duckface trok. ,,Yes , yes" zei je terwijl je helemaal in een deuk lag. Opeens kwam Louis heel dichtbij en kuste zomaar opeens! Je werd er stil van. Je legde je handen rond zijn nek en kuste terug. Toen trok Louis terug. ,,Do you like carrots?" zei hij opeens heel serieus. Je schoot weer in de lach. ,,Yes i like carrots"zei je door je tranen heen (tranen van het lachen). ,,Ahww sorry did i cry you?" zei Louis met een heel lief stemmetje. Toen kwam je echt niet meer bij van het lachen.

Vervolg? Zet in reactie.

Statistieken

Statistieken

Reageer (25)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?