`The Journey.´

A journey through the unknown...

Mogelijke uitkomsten

Roos (5 x uitgekomen)

Je liep naar het tafeltje en pakte van de vijf voorwerpen de roos. Opeens hoor je gekraak achter je en draait je om. Daar staat een gedaante helemaal in het zwart. Hij zet zijn capuchon af en je ziet tot je grote verbazing dat het een knappe jongen is. En dan niet zomaar knap, góddelijk. Hij stapt op je af en zoent je, en je wilt het niet. Maar wat je ook doet, je lichaam komt niet in beweging. Hij haalt een mes uit zijn achterzak, wat je niet merkt, en snijd je keel door. Hij laat je los en je valt levenloos op de grond....
You have lost....

Zakmes (8 x uitgekomen)

Je liep door de donkere kamer naar het tafeltje toe, het enige ding dat nog een beetje verlicht werd door het felle maanlicht. Je zag de voorwoorpen liggen en pakte het zakmes, dat kon altijd nog van pas komen. Naast je stonden ineens twee boekenkasten. Je liep er naar toe en bestudeerde de boeken, met het mes stevig in je hand geklemd. Opeens schudde de houten vloer onder je en brak. Je viel in een groot gat en landde toen op de grond, met het mes recht in je hart gestoken.
You have lost....

Steen (4 x uitgekomen)

Je zag de vijf voorwerpen op het tafeltje liggen en pakte de mooie steen. Die zou vast veel geld waard zijn, of niet soms? Je liep verder door de kamer heen tot je geluiden van buitenaf hoorde. Je liep door de deur maar stond abrupt stil toen een gedaante zich voordeed aan het einde van de trap. Er kraakte iets, en je voelde wat hards op je hoofd vallen. Alles werd zwart voor je ogen. Je voelde nog wat scherps in je keel, maar toen verloor je echt het bewustzijn.
You've lost....

Tandenstoker (0 x uitgekomen)

Op het tafeltje lagen de vijf voorwerpen. De tandenstoker viel jou het eerst op. Je pakte het en zocht een spiegel. Je vond een grote spiegel en gebruikte de tandenstoker. Je knipperde een keer en toen je terug in de spiegel keek zag je dat er iemand achter je stond. Je stopte abrupt met het stokje en liet hem op de grond vallen. Langzaam draaide je je om en keek het "monster" angstig aan. Hij pakte je bij je keel en je stikte. Hij hield je nog even vast en gooide je op de grond. Na anderhalf uur bewusteloos gelegen te hebben werd je wakker in een "martelkelder", zoals jij het beschreef.
You're alive, but not very nice.

Tien gulden briefje (5 x uitgekomen)

Het eerste wat je opviel was het briefje. Je dacht dat het een briefje van twintig euro was, inplaats van tien gulden. Maar dat was sowieso niet goed te zien in het maanlicht. Je zocht naar een uitweg om de enge kamer uit te komen en zag een deur naast het raam. Je keek uit het raam, maar zag geen muur van een andere kamer of iets dergelijks. Je deed de deur open en zag tot je grote verbazing een gang. Je liep door de gang tot je door de vloer zakte. Je viel in een meertje en zwom naar de kant. Nu was je teminste veilig.
You're alive!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Candelabra

    Return If Possible

    1 decennium geleden
  • USH

    R.I.P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?