welk fantazie dier ben jij?

ben jij ook een belangrijke held, zoals pegasus die hercules hielp met het verdrijven van slechterikken?! of ben jij de gene die juist verslage moet worden door hercules?! ontdek het nu!!!!(het zijn niet allemaal wezens van herkules ofso hoor :P).

Mogelijke uitkomsten

Pegasus (4 x uitgekomen)

Jij bent pegasus!!!! Hier boven stond al Pegasus maar voor het geval je dat niet wist (lol).
jij bent trouw aan je leider en een machtig dier. Hercules is dankzij jouw een heel eind gekomen en ook bij sommige films van Barbie heb je een steentje bijgedragen!!!! Ik zal maar zeggen een groote rots want Barbie is zelf niet instaat om een held te zijn.... best oneerlijk voor jou want zou heeft veel films alleen omdat je haar kunt kopen bij de intertoys!!!! maar je zult altijd een held\heldin zijn en de moed om heldenbarbie hoord niet bij die helden :P) te brengen naar hun doel zal jou een hooge rang geven bij de fantasie dieren!

Draak (9 x uitgekomen)

Wow ik heb iets getypt en het word gelezen door een draak!!! :O

Ik ben zo vereerd! :D Maar nu ga ik ook wat typen over jouw persoonlijk hijd!!!! jij bent zo cool als een draak!!! mischien omdat je er een bent :D jij bent ook een held als het op je mede draken aankomt je bent moedig maar koppig en je zal nooit bij mensen wille wonen jij behoord tot je eigen familie!!! Dit betekend niet dat je een slechterik bent!!! Integendeel jij bent zo dapper jij helpt draken die hte moeilijk hebben en je zal alles doen om de zwakke te beschermen je bent recht vaardig en zou nooit met 2 tegen 1 vechten! Ja je mag zo trots zijn als een pauw!!!! Of moet ik zeggen: draak :P

Sfinx (5 x uitgekomen)

Wouw lekkerding :P. jij kan goed zijn maar meestal denk je veel aan jezelf dat is ook goed maar te veel kan je in problemen brengen en dan zal je het niet altijd makelijk hebben.... je kunt ook slecht zijn en dat kan jij goed geloof me. maar je hebt wel een goeie reden om slecht te zijn.... als jij uit bent op wraak kan niks je stoppen je bent vastberaden en de gene op wie je je tanden zet had gehoopd datte hij zooit geboren was. je bent sluw als een aadelaar, snel als een leeuw en wijs als een mens. Jij bent darom ook alle drie tegelijk maar met 1 geest 1 ziel en 1 gedachten. jij bent ook schoon als een parel dat is een groot voordeel om mensen ,dieren en andere levende dingen te mislijden of gebruiken. want geloof me, dat kan je als geen ander.

Tauren (12 x uitgekomen)

Wouw Jij bent de sterkste van heel afrika (waar de meeste Taurens van daan komen). de tauren is een stoer hard en medogeloos beest. maar dat is alleen als het om zelf verdedeging gaat of het slechte pad kiest. Jij kan ook een prachtig zorgzaam en warm gevoel geven. of dat aan je haren licht weet ik niet :P. Jij behoord tot een mooi vlok met zijn ijgen cultuur. Je vertikt het niet om onschuldige wezens iets aan te doen. Je kan ook erg bescheiden zijn. Je bent slimer en je loopt op twee poten dat een verschil is met stier buffel of os. altans ik heb nooit 1 van die beesten zien lopen op twee poten :P.
Wees trots en kies het pad waar geen slechte dingen kunnen vormen tegen je want je hebt wel is de neiging om geen nee te durven zeggen. Tip: kom op voor jezelf.

Éénhoorn (8 x uitgekomen)

Wouw het barst hier van de eervolle dieren!!!! Jij bent net als je neef pegasus erg paardachtig :P. en jij bent ook recht vaardig als een draak. Wauw 2 in een paard mnet hoorn! Maar dat is niet alles :O. Jij bent ook zo mooi als een sfinx en jou hoorn is van jou en dat laatje zien ook! je bent een held/heldin maar alleen als je je zelf daar mee helpt. Je bent iets te trots warmee je erg eenzaam bent. Je probeert wel zoveel mogelijk goeie dingen te doen en als je je verveelt draaf je naar een niew doel of avontuur waar je je hoorn voor kan gebruiken. die hoorn van jouw kan alles besturen behalve levende wezen en je kunt alleen mensen oproepen uit de dood als je je eigen leven voor in de plaats geeft. wat je vaak zou doen als het om dier bare ging... Helaas heb je er geen :P (Grapje!!!!).

Yeti (5 x uitgekomen)

Lelijkerd XP nee grapje schoonheid zit van binnen, en als je yeti hebt dan is dat niet om je uiterlijk oso hoor XD. De Yeti is ook een egt zelf liefhebber en ijdel. Je zal denken hé een yeti maar ze zijn niet eens slim of mooi. nouw ze zijn integen deel slim en mooi van binnen de yeti doet zich dom voor maar dat is de perfeckte dekmantel. en in het ijs agtige land waar hij leeft is hij erg eenzaam en kan hij als hij zich eenzaam voelt praten met de dieren daar wonen. hij is mooi en slim van binnen omdat hij dieren liefheeft. de dieren zijn zijn familie. En dus het enige wat hij nodi gt heeft slim en mooi dus omdat hij zo lief is tegen dieren. je word als yeti ook vaak gebruikt als wapen met chantaazje. dus probeer zo veel mogelijk te luisteren naar je hart. je bent vast verbaast maar yeti's zijn slim, mooi, agresief. Maar vegatarier :D

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • SweetbieberS

    mijn bff is en draakje x

    9 jaar geleden
  • lievenlo

    neem alles niet t e persoonlijjk :P

    1 decennium geleden
  • kleurtjes

    pegasus (barbiexD)(flower)

    1 decennium geleden
  • lievenlo

    jeej 1 reactie :P

    1 decennium geleden
  • Fuentes

    Draak, Eenhoorns Rulen Meer (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?