wat voor soort jongen !! past bij jou!?

op wat voor jongen val jij.,.,.,.,waar moet jij extra op letten met jongens jacht!?
hoe ben jij zelf,.,.,.,wil je t weten? doe dan deze test! (alleen voor girlzz,.,.,.)

Mogelijke uitkomsten

slijmerddd (139 x uitgekomen)

een jonge die de heletijd je de vasthoud ,.,.een soort slaaf die alle nieuwe sieraden en mobieltjes voor je moet kopen,.,.,.en zelfs je kleding naar de stomerij moet brengen ! meneer slijmert,.,.,.,.,.meestal heeft hij bling bling tanden en een stropdas,.,.,.,hij doet zo omdat hij misschien wel geen vrienden heeft !!! JE MOET DIT NIET SIRIEUS NEMEN EN VEEL AAN JEZELF VERANDEREN !! dit iss gewoon een test voor de lol! waar een beetje van waar iss!

beukertjj (17 x uitgekomen)

deze tedybeer heeft niks te doen,.,.,.dus slaat hij wat minder sterke jongens ,.,in elkaar!!! ook om misschien stoer voor jou te doen,.,.,.,.hij weet niet dat jij het liever niet wil! hij denkt dat je hem anders niet leuk vind!! ZO EEN TYPE HEB JIJ EEN BEETJE MEESTAL !! neem dit niejj sirieus dit is g een test voor de lol waar een beetjj van waar izz!

lieven (367 x uitgekomen)

jij hebt een lieven jongen nodig,.,.,,.die lieven dingen tegen je zegt! en je gewoon behanndeld ,.,.,.nou bij jou past een jongen die een gewoon uiterlijk heeft en altijd gezzelig doet! beetje romantich !!! t zou me niet verbazen als deze met valentijns dag je gaat verassen! NEEM DIT NIET TE SIRIEUS DIT IS EEN TEST VOOR DE LOL WAAR EEN DEEL VAN WAAR ISS!!!

gewonen (1 x uitgekomen)

voor jou een gewonen ,.,.die zijn eigen ding doet ,,.,.,ongeveer 2 keer per week langs komt,.,.,.je nooit blokt op msn!,.geen lelijk uiterlijk,.,.,.laat jou gaan ..,en neemt je soms wel mee! NEEM DIT NIET TE SIRIEUS ,.,DIT ISS EEN TEST VOOR DE LOL WAAR MEESTAL EEN DEEL VAN WAAR IZZ!

prins op het witte paard (91 x uitgekomen)

jij hebt een vriendje nodig die je beschermd,.,.,.erg veel op je let,.,.,.vaak beld ,.,.hoe het met je gaat. best vaak langs komt,.,.,.op msn ALLES OVER JE VRAAGT,.,.,.EN DE SLOOT INDUOKT ALS JIJ PERIONGELUK JE PLASTICK TASJE ERIN LAAT VALLEN! een echte reder1!!pff je hebt geen prive leven meer *gaao* NEEM DT NIET TE SIIRIEUS DIT IS EEN TWST GVOOR DE LOL EN MEESTAL IS ER 1 DEEL VAN WAAR

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • Beetjegekkemeid

    Slijmerd maar het klopt eigenlijk niet

    9 jaar geleden
  • ChocoLover

    Lieven <-- is zonder N lieve schat. :P

    1 decennium geleden
  • SuperNova

    hihi een lieven.. DAT IS DIE VAN MIJ OOK(H)(H)

    1 decennium geleden
  • SuzieLovesTH

    Loowl Ich Will Een Lieve Jongen Zoals Bill :P:P

    1 decennium geleden
  • xrhx

    lieve, klopt

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?