Fairy tail: Wie betoverd jou? (girls only)

HÉÉÉÉL VÉÉÉÉL UITKOMSTEN!!!! xDxD

Mogelijke uitkomsten

Natsu (31 x uitgekomen)

Natsu is een dragonslayer. Hij kan met zijn magie delen van zijn lichaam in die van een draak veranderen. Hij is de vuurdragonslayer. Hij kan niet tegen welk soort van vervoer dan ook en kan soms heel erg reageren als een klein kind maar hij is toch wel een aardige jongen.

Gray (69 x uitgekomen)

Gray is een ijsmagiër. Door de training voor ijsmagiër heeft hij de tik ontwikkeld om zowiezo wel 15 keer per dag zonder het zelf in de gaten te hebben zijn kleren uit te trekken. Je zult dus helaas wel dus de hele dag met zijn kleren lopen te sjouwen. xD

Jellal (44 x uitgekomen)

Jellal is eigenlijk een beetje de slechterik van het verhaal. Ook al wou hij dat zlef niet. Hij is namelijk overgenomen door een slechte geest. Hierdoor was hij niet meer zichzelf en wou hij zelfs Erza vermoorden!!
Hopelijk kan jij hem in bedwang houden.

Elfman (19 x uitgekomen)

Elfman heeft enorm veel vertrouwen in het manzijn. Hij probeert heel stoer te zijn maar tegelijker tijd is hij ook heel zachtaardig. Hij heeft een nogal traumatische ervaring gehad. Hij was getransformeerd maar kon de controlle niet houden over zijn lichaam en vermoorde per ongeluk zijn eigen zusje. Hopelijk kan jij hem troosten.

Laxus (4 x uitgekomen)

Laxus is de kleinzoon van de meester van fairy tail. Hij gebruikt donder als magie en gelooft alleen in de sterkste. Dat de-sterkste-zijn-de-beste idee van hem maken hem kranzinnig en hij valt fairy tail aan. Later word hij weer normaal maar word hij wel uit fairy tail geschopt. Waar hij is weet niemand. Misschien kan jij hem vinden?

Gajeel (1 x uitgekomen)

Gajeel is ook een dragonslayer net als Natsu. Hij is de staaldragonslayer en heeft eerst nog fairy tail aangevallen. Later werd hij goed en sloot hij zich bij fairy tail aan. Hij ziet er een beetje eng uit. Maar hij is eigenlijk best grappig vooral als hij een van zijn zelfgeschreven liedjes gaat zingen. Misschien wil hij er ook wel een zingen voor jou! xD

Loke (4 x uitgekomen)

Loke is een stellerspirit. Hij had ruzie met zijn vorige eigenaar en staakte het werk en bleef in onze wereld. Maar zijn eigenaar ging dood op een missie omdat ze niet meer stellarspirits tegelijkertijd op kan roepen. Hierdoor is Loke verbannen van de stellarspiritwereld en moet hij voorgoed in onze wereld blijven tot hij verdwijnt. Gelukkig komt Lucy ten tonele en red hem. Loke is een echte flirt en zal dus waarschijnlijk niet alleen met jouw flirten. Toch is hij wel heel aardig.

Eve (3 x uitgekomen)

Eve is een magiër van 'Bleu Pegasus'. En hoort bij de groep 'Trimens'. Hij gebruikt sneeuw als magie en doet er alles aan om het een meisje naar der zin te maken.

Hibiki (3 x uitgekomen)

Hibiki is een magiër van 'Bleu Pegasus' en hoort bij de groep 'Trimens'.
Hij is net als de rest van zijn groep een echte rokkenjager en gebruikt archief magie en telepatiemagie.

Ren (3 x uitgekomen)

Ren is een magiër van 'Bleu Pegasus' en hoort bij de groep 'Trimans'. Hij is net als de rest van de groep een echte rokkenjager en gebruikt luchtmagie.

Freed (8 x uitgekomen)

Freed is een vriend van Laxus en hielp hem ook met de aanval op fairy tail. HIj gebruikt runnen om regels te schrijven en het slachtoffer kan niks anders dan die regels op te volgen. Hij is in tegenstelling tot Laxus niet verbannen van fairy tail.

Lyon (2 x uitgekomen)

Lyon is een ijsmagiër en had dezelfde leermeester als Gray. Hij probeerde een geweldig eng monster weer tot leven te brengen om hem dan weer te vermoorden. Helaas mislukte dat. Gray bracht Lyon weer terug op aarde en Lyon ging bij een magiër guild namelijk 'Lamia Scale'. Hij heeft niet de tik om zijn kleren uit te trekken zoals Gray heeft.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Elevens_Eggos

    het zusje Lisanna straus van elfman en mirajane leeft nog

    8 jaar geleden
  • wyta

    Jellal, mijn favo!
    Helaas is ie al bezet en ik heb geen zin in ruzie met Erza :P

    9 jaar geleden
  • ShadowNight

    Jellal
    Sting whyyy
    I'm natsu

    1 decennium geleden
  • Samford

    Gray

    1 decennium geleden
  • Amzilla

    Ughe ughe spoiler alert?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?