What If Life Doesn't Go The Way It's Planned, Will There still Be A Way Back?

Gewoon maken :O xD

Mogelijke uitkomsten

How it all begins (15 x uitgekomen)

Patricia Pov.
Het zoveelste feestje waarop we zijn uitgenodigt. Meestal is er niet echt veel aan, maar deze party is eens iets anders. Dit keer is het in een zaal van een hotel, dat is sowieso al eens wat anders. ''Leuke party hier'' zeg ik tegen lise. ''Ja he''zegt Lise terug. Ik en Lise zijn zussen, het is raar, maar we hebben een hele goede band en doen dus alles samen, we zijn door de jaren heen onafscheidelijk geworden. Dus gaan we ook samen naar feestjes, zoals vandaag. Er lopen niet echt veel mooie jongens rond ofzo, maar dan ineens wordt mijn aandacht naar de andere kant van de zaal getrokken, waar ik Tom zie. Jaa hoor Tom Kaulitz.

''that boy is hot'' zeg ik tegen Lise en ik loop langsaam naar hem toe, ik zie dat zijn aandacht ook op mij gevestigt is, want hij kan zijn ogen niet van me afhouden. ''Heey dansen!?'' Zegt tom die ik al aan zag komen ''Ja is goed'' zeg ik. Hij komt voor mij staan en trekt mij tegen hem aan, waardoor mijn armen automatisch om zijn schouders vallen, zijn handen belanden op mijn heupen die daar niet zolang gelegen hebben, want ze gleden onmiddelijk af naar mijn kont. Ik hoorde gehijg in men oor ''Wha*hik*haha'' zeg ik giegelend ''Zullen we naar mijn kamer gaan?'' zegt tom '' Jij bent ook wel een snelle jongen, vind je niet?'' ''Ik hou gewoon van actie'' zegt Tom onmiddelijk terug. ''Dat is toevallig, ik ook.'' Antwoord ik terug.

Niet veel later lopen we hand in hand door de gangen van het hotel. Tom had mijn hand onmiddelijk vastgenomen en sleurde me mee. ''Jij kan ook neit meer wachten hé'' zeg ik. ''je moest eens weten'' antwoord Tom flirterig terug. ''Hier is het dan'' zegt hij. zenuwachtig haalt hij de key cart door het slot en de deur gaat open.

Tom drukt me zoenend tegen de muur aan hij tilt me op, legt me op het bed en hij komt op me liggen ik blijft hem zoenen en zuig hard aan zen onderlip tom trekt men shirtje uit en gooit het door de kamer heen ik maakt zijn broek open en hij schopt het uit hij doet men broek uit en men boxer ik begin steeds harder te ademen. Ik hoor nog hoe Tom een condoom uit het nachtkastje neemt en het papiertje openscheurt. Vanaf hier neem ik het over, ik doe de condoom bij hem om en Hij komt terug op me liggen. Ik voel hoe hij in me komt hij gaat steeds harder ''Hmmm'' kreunt tom zacht ik begint luid te kreunen en ik voel hoe hij in me klaar komt. Tom Doet de condoom af, maakt er een knoopje in en gooit hem lukraak, de vuilbak in. Uitgeput valt hij naast me neer in bed, hij kustte me op men voorhoofd en streelde door men haar heen. Ik ging op zijn borstkas liggen en luisterde nog ff naar zijn ademhaling en viel inslaap.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?