Wat voor dimensie zou jij creëren?

Yeah, I was pretty bored.

Ik kon eigenlijk niet echt op een idee komen voor een quiz, dus ik baseerde er een op mijn verhaal. (Heb ik nu te veel gezegd? x'd)

Anyways; de quiz luidt dus als volgt.
Stel dat je een belangrijke schepper was, en eindelijk kreeg je de kans een wereld te scheppen, bewoond door verschillende wezens. Hoe zou jouw dimensie dan in elkaar zitten?

We'll see ^-^

Mogelijke uitkomsten

Een duistere dimensie (7 x uitgekomen)

Je bent meer het type dat iets duisters zou creëren. Een wereld bewoond door angstaanjagende, gruwelijk ogende wezens, zoals bijvoorbeeld vampiers en weerwolven. Een wereld waar angst en depressie haast tastbaar is?
Zou je zelf zo'n wereld willen bewonen?

Een gewelddadige wereld (3 x uitgekomen)

Indien jij een wereld mocht creëren zou ze eerder voor iets variërents gaan. Aan de ene kant van je dimensie ontwerp je bijvoorbeeld een bepaald gebied, bewoond door bijvoorbeeld mensen bewapend met gevaarlijke wapens. Aan de andere kant van de wereld ontwerp je een ander gebied, vol met andere vervaarlijke wezens. En dan kan het geweld beginnen. Een wereld met een eeuwige oorlog. Is dat wat je interesseert? Actie?

Een fantasie dimensie (23 x uitgekomen)

Dus jij zou eerder een fantasie dimensie ontwerpen? Een wereld gevuld met de meest vreemde, mythologische wezens. Wezens die zelfs nog nooit gezien zijn door andere mensen. Alles is variërend: van grote, schattige wezens naar kleine, gemene trickers. Ja, zo origineel mogelijk.

Een vredige wereld (5 x uitgekomen)

Voor jou maakt het niet echt uit hoe je dimensie eruit ziet. Al zijn sommige gebieden nog zo tegenstrijdig aan elkaar, het maakt je weinig uit. Zolang er maar vrede onder de wezens die je wereld bewonen heerst.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • SnoopyTheDog

    Gewelddadige Dimensie (6)

    1 decennium geleden
  • Angelaatje

    Fantasiee demensie xd Ik hou van fantasy dingen die niet kunnen zijn hip!

    1 decennium geleden
  • therealfloor

    Fantasie demensie.
    Ja, dat klinkt wel een beetje als mij :}

    1 decennium geleden
  • FlyOnTheWall

    een vredige wereld (A)

    1 decennium geleden
  • Airashii

    De duistere dimensie.
    Dat is helemaal waar ^-^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?