Welk gtst-personage ben jij?

hee ! Zijn jullie ook fan van GTST? of niet.. Kijk hier welk personage bij jou past!

Mogelijke uitkomsten

Nina Sanders (116 x uitgekomen)

Nina Sanders.. Jij weet alles over mode, je houd ook wel van een dagje shoppen! Je wilt er graag leuk en goed uitzien. Zelf ben je wel betrouwbaar, en weet alles meestal tot in de nopjes te regelen!:D

Lucas Sanders (33 x uitgekomen)

Jij bent altijd in voor een grapje.. Je bent leuk gezellig en kan prima alles onder controle houden. Je vind het leuk om met mensen bezig te zijn, en je bent goed voor iedereen!

Maxime Sanders (3 x uitgekomen)

Jij bent lief voor de mensen die jij mag. Als je een mens niet mag, laat jij dat hun flink weten ook! Meestal eerlijk, maar soms kan je iets niet helemaal goed voor je houden. Als jij iemand lief hebt, doe je er alles aan om diegene bij je te houden, je bent ook erg enthousiast!:D maar onthoud je hebt aardig wat slechte kanten.

Sjors langeveld (69 x uitgekomen)

Jij bent altijd lekker druk. Wel geïntreseert in andere en wil andere ook graag helpen. Vaak houd je je eigen problemen voor jezelf, n probeert ze zelf op te lossen. Doe dit in sommige gevallen niet! Praat juist! Je bent erg eerlijk, en lief. Een goed mens dus..!:D

Ludo Sanders (68 x uitgekomen)

Jij bent soms erg gemeen. Geen goede eigenschap. Als iemand jou in de we staat in het leven dan doe je er werkelijk alles aan om die weg te ruimen! Tegen echte dierbare kan je geen gemeen woord zeggen, die heb je echt lief. Dat is goed!

Bianca bouwhuis (23 x uitgekomen)

Jij bent altijd zorgzaam. Altijd bereid om andere te helpen. Het liefst heb jij de hele dag mensen om je heen, waar je zo hier en daar een babbeltje kan maken. Altijd gezellig en eerlijk! Gun jezelf alleen wel wat tijd toe!;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • marykee

    Ninaaa! Yeaa, dan ga ik met Noud trouwen ^^


    <3

    1 decennium geleden
  • nerveus

    Nina :D

    jeeeej, heb ik lekker met Noud! :P

    Leuke quiz! Kudo!(cool)

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Nina Sanders <33.

    Miijn lieveling is toch wel Ferry (Lucas) He's Hot!

    1 decennium geleden
  • dartpijl

    Ninaaa.
    Leuke quiz! ik hou van gtst (H) +kudo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?