Zou jij de perfecte moord kunnen plegen? ~ Bones


Is het jouw natte droom om ooit de perfecte moord te kunnen plegen? Droom je er stiekem van om de persoon om de hoek op allerlei manieren te vermoorden in je gedachten? Ooit al nagedacht over hoe je de perfecte moord zou kunnen plegen?
Kijk hier of je het zou halen tegen het Bones-team. Kun jij de perfecte moord plegen of moet je het doen met levenslang gevangenis?

Mogelijke uitkomsten

Betrapt door Brennan! (804 x uitgekomen)

Geen enkel bot is onleesbaar voor Bones. Beenderen vertellen haar het verhaal en in tegendeel tot mensen liegen zij nooit. Bones bestudeerde de botten voor een tijdje en vond de doodsoorzaak. Door dit verder te onderzoeken, ben je door de mand gevallen.

Sorry, jailtime.

Betrapt door Booth! (166 x uitgekomen)

Geen enkel bewijs is voor Booth teveel. Ook al zijn er zoveel verdachten, Booth zal de juiste weten uit te pikken. Eenmaal in de verhoorkamer is er geen ontkomen meer aan want door zijn vaardigheden als ondervrager weet hij je te klissen in no time.

Sorry, jailtime.

Betrapt door Hodgins! (125 x uitgekomen)

Geen enkele locatie heeft geheimen voor Hodgins. Na onderzoek op het lichaam vond hij enkele elementen dat naar de plaats van de moord leidde. Toen was het een kwestie van tijd om de losse eindjes aan elkaar te knopen. Jij bent geklist door de man van de insecten, slijm en andere partikels.

Sorry, jailtime.

Betrapt door Sweets! (128 x uitgekomen)

Iedere locatie waar een moord gebeurd is, heeft zijn eigen verhaal. Een crime scene vertelt soms meer over een moordenaar dan je zou denken. Sweets heeft meteen een profiel van de dader klaar waarmee jij geklist wordt. Na een gesprek van vijf minuten weet Sweets meer over jou dan jij over jezelf!

Sorry, jailtime.

De perfecte moordenaar. (131 x uitgekomen)

Om de een of andere reden heb je alles en iedereen kunnen omzeilen en heb je de perfecte moord gepleegd. Niemand die jou aan het slachtoffer, plaats of moordwapen kan linken. Misschien is het nu het ideale moment stiekem uit het beeld te verdwijnen?

Gefeliciteerd, jij zou de perfecte moord kunnen plegen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (69)

  • Krullebol

    Betrapt door Booth!

    1 jaar geleden
  • HHarley

    Perfecte moordenaar.

    meer zeg ik niet...

    7 jaar geleden
  • Marisha

    Betrapt door Booth!

    7 jaar geleden
  • Phenelope

    Wacht, is dat eigenlijk wel goed 0_o

    7 jaar geleden
  • Phenelope

    OOOO
    Ik ben de perfecte moordenaar :p

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?