Wat voor mythisch wezen ben jij van binnen?

Tja voor sommige beter gezegd: Op wat voor mythisch wezen lijk jij? Maar voor andere: Wat voor mythisch wezen ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Medusa (95 x uitgekomen)

Medusa was altijd erg knap, maar dat veranderde toen een godin jaloers werd op haar schoonheid. De godin veranderde Medusa's haar in slangen. Maar ondanks Medusa's slangen haar bleef ze mooi. De godin was nog jaloers en vervloekte Medusa, waardoor als je Medusa aankijkt je in steen veranderd... Dus pas op, mensen zijn jaloers op je!

Leprechaun (kabouter) (73 x uitgekomen)

Leprechaun is erg vriendelijk, behulpzaam, houd van iets actiefs en nuttigs doen, kattenkwaad, klavertjes 4 en potten met goud. Hij heeft namelijk zonder goud en klavertjes 4 ongeluk... Daarom zou ik als ik jou was zorgen voor wat geluks brengers, zoals amuletten of zoals Leprechaun goud en klavertjes! Want dan heb je weer geluk. Je kan namelijk als Leprechaun alleen of ongeluk hebben of geluk!

Feniks (101 x uitgekomen)

De fenix is trots en vol passie! Het leven van een fenix heeft geen einde. Na ele 500 jaar vliegt hij/zij in brand en word later in het as opnieuw geboren. Sorry moet je teleur stellen, waarschijnlijk ga jij na de dood niet weer opnieuw geboren worden. Maar aan jou trots en passie komt geen einde aan! Mensen kijken tegen je op!

Griffioen (246 x uitgekomen)

De griffioen heeft de kop, voorpoten en de vleugels van een adelaar en de rest van zijn lichaam leeuw. Zijn/haar moeder was of een adelaar en zijn/haar vader een leeuw (of misschien toch andersom...). De liefde tussen die ouders was zo sterk dat het niet uit maakte dat hun niet het zelfde diersoort waren. Zo werd de griffioen de griffioen. Hij/zij was ook erg trouw geworden. Verder is de griffioen erg dapper, sterk en verstandig. Dus heb je veel gemeen?

Weerwolf (116 x uitgekomen)

Net zoals een weerwolf doe jij alles om te krijgen wat je wil, je bent erg gedreven. En je bent erg sportief, stoer en natuurlijk hou je van dieren. Alleen soms ben je te snel boos.... Verder heb je wel veel lef. En je volgt je eigen instinct!

Vampier (192 x uitgekomen)

Bij sommige dingen kan je een beetje vreemd overkomen, maar jij trekt je van niemand en niets aan! Jij bent jezelf, en af en toe is dat apart. Het enige probleem of jij je wel in kan houden... Als je bijvoorbeeld boos word. Verder word je om je apartheid ook mooi en grappig gezien. Je laat niet met je sollen! En komt voor iedereen op!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?