Welke baan past bij jou?

Opzoek naar een baan/studie? Ik kan je helpen met het kiezen van een cariëre! Doe de quiz en kom er achter.

Mogelijke uitkomsten

Kunstenaar, illustrator, fotograaf (7 x uitgekomen)

Jij bent erg creatief, hebt veel fantasie en zou uit het niets iets moois maken dat mensen entertainment. Je hebt er talent en passie voor! Hoop dat je het ook leuk vind.

Schrijver, journalist, dichter (26 x uitgekomen)

Jij hebt ook veel fantasie, kan heel goed dagdromen en hebt dus snel een leuk verhaal in je hoofd. Jij hebt als je een emotie hebt gelijk ook een verhaal dat daarbij past! En als je nog nooit hebt gedicht, zou ik als ik jou was als je verliefd of liefdesverdriet hebt, zeker een gedicht verzinnen! Ben je niet zo goed in rijmen? Gedichten rijmen niet altijd, maar ik zou er gewoon op oefenen!

Acteur, mimespeler (77 x uitgekomen)

Of het nou met of zonder geluid is, jij kan goed je inleven in een ander persoon en jij kan goed je emoties uiten! Je kan of in een film of in een theaterstuk toneel spelen. Als je niet goed kan kiezen, zou ik kijken naar waar je het beste in bent. Want in een theaterstuk moet je heel erg overdreven toneel spelen en bij de film natuurlijk niet. Dus wat gaat het worden?

Zanger, danser, muziekant (12 x uitgekomen)

Jij hebt een goed ritme gevoel, durft je uit te leven en te stralen! Jij moet gewoon op je gevoel af en te oefenen op je talent. Want dan kom je zeker verder!

Sporter (7 x uitgekomen)

Jij bent gewoon erg sportief, actief en gaat met je sport-talent geld verdienen! Jij kan ook tegen een stootje als het moet. Dus het komt helemaal goed. Tja wel blijven trainen he?!

Zaken man/vrouw (50 x uitgekomen)

Jij bent gewoon in 1 zin gezegd goed met zaken en zo verdien jij je geld!

Arts, politie, brandweerman/vrouw (73 x uitgekomen)

Jij ziet de wereld het liefst zonder gevaar voor andere, orde en mensen die gezond zijn. Dit zijn erg belangrijke banen en als je goed studeert voor deze banen, zijn er een stuk minder zieke, mensen in gevaar en mensen die zich niet aan de wet houden!

Docent (95 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om andere les te geven en ze iets te laten leren. En het mooie is dat je zelf kiest wat voorn vak je geeft!

Psycholoog (144 x uitgekomen)

Jij helpt mensen die zich niet lekker in hun vel voelen, die zich depri voelen of problemen thuis hebben. Jij zorgt dat mensen beter met elkaar omgaan. Jij zorgt voor psychische problemen. Mensen zijn jou erg dankbaar, bij jou kunnen ze hun ei kwijt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • sallydegroot

    Psycholoog

    8 jaar geleden
  • Prokiller741

    Psycholoog. Klopt wel. Kunstenaar, zanger, danser, sporter zou ook wel kunnen

    9 jaar geleden
  • lienemien

    ik ben iets leuke quiz vooral de foto,s ik heb je als vriend

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?