Aan welk spel zo jij verslaafd aan kunnen raken?

Er zijn veel spellen online zoals mmorpg's mmo's en nog wat anderen sommigen voorbeelden daarvan zijn bijv.: world of warcraft, aion en combat arms. Aan welke zo jij verslaafd raken? Zoek het nu uit in deze quizzzz

Mogelijke uitkomsten

World of warcraft (30 x uitgekomen)

Je kan snel verslaafd raken aan world of warcraft want je houdt van avontuurlijke online games waar je zelf je poppetje kan aan maken en ze kan aanpassen en zelf krachten leren of specialeren. Ook een goede aanrader zou aion zijn voor jouw.

Aion (30 x uitgekomen)

Is ongeveer het zelfde als world of warcraft maar de grafics zijn veel hoger en het ziet er beter uit. Je kan er snel verslaafd aan raken want je houdt van mooie online spellen. Je houdt er ook van om net als bij world of warcraft je eigen poppetjes te maken en te modificeren.

Combat arms. (15 x uitgekomen)

Je houdt van ruige schiet spellen online om met meerdere spelers elkaar flink overhoop te knallen. Je houdt ook veel van spellen zoals call of duty. Je kan hierzo ook daarom snel verslaafd aan raken pas wel op dat je anderen zaken niet vergeet alleen maar voor dit spel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • IrisHizaki

    World of Warcraft Rulezzz!!
    xxx

    1 decennium geleden
  • alexftorres

    Aion (ken ik niet xd)

    1 decennium geleden
  • Yogurt606

    combat arms
    ik ben eigenlijk verslaaft aan call of duty

    1 decennium geleden
  • Incroyable

    World of warcraft

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?