Welke aura kleur heb jij?

Kom hier te weten welke aura jou begeleidt.

Mogelijke uitkomsten

Goud (28 x uitgekomen)

volmaaktheid, onsterfelijkheid en topervaringen ; de kleur van de ziener.

Positieve eigenschappen : goud is de kleur van de ziener, de visionair en van iemand die de wereld in positieve zin zal veranderen.

Negatieve aspecten : een schelle tint kan duiden dat iemand bezeten is macht en tot elke prijs wereldse rijkdom wil verkrijgen.

Lichamelijke verbanden : goud wijst op een lang leven. Omdat het de kleur is met de sterkste helende eigenschappen duidt het ook op gezondheid, vitaliteit en een natuurlijk lichamelijk en geestelijk herstelvermogen.

Tijd over?
Lees dan zeker dit:
http://www.quizlet.nl/stories/49279/story-about-a-girl/ ;)

Blauw (7 x uitgekomen)

idealen, voor het in alle opzichten verbreden van je horizonen voor autoriteit ; de kleur van de zoeker naar waarheid.

Positieve eigenschappen : een warm blauw duidt op een geïntegreerde persoonlijkheid, iemand die de juiste weg in het leven heeft gevonden. Ook op iemand die beschikt over een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, natuurlijk leiderschap en een weloverwogen manier van handelen en spreken.

Negatieve aspecten : een dof blauw kan duiden op overdreven conservatisme en een strikt naar de letter opvolgen van de wet. Een schelle tint blauw kan betekenen dat iemand heel eigenmachtig optreedt.

Lichamelijke verbanden : Blauw heerst over de linkerhelft en het zenuwstelsel

- een helder of fel blauw is een teken van een stabiele bloeddruk, een hormonaal evenwicht en een regelmatige pols. Het bestrijdt pijn , stuipen en ontstekingen.
- Een vaal blauw kan duiden op problemen met keel, schildklier of tanden, of op depressie
- een hyperactieve schildklier is vaak af te zien aan een smoezelig blauw.
- Schel metaalachtig blauw kan duiden op een neiging tot migraine en hoofdpijnen. Bij kinderen kan het een eerste signaal zijn dat de melktandjes gaan doorbreken.

Tijd over?
Lees dan zeker dit:
http://www.quizlet.nl/stories/49279/story-about-a-girl/ ;)

Groen (36 x uitgekomen)

liefde, harmonie en zorg voor het milieu ; de kleur van het natuurkind.

Positieve eigenschappen : een warm, helder groen is het teken van een liefdevol hart, van iemand die gul is met tijd, liefde en geld ; je kunt hem vertrouwen, omdat zijn / haar woorden recht uit het hart komen.

Olijfgroen belooft nieuwe hoop, verandering en een goed humeur.

Negatieve aspecten : een vaal groen kan emotionele afhankelijkeid aangeven. Een dof moddergroen kan duiden op tegenstrijdige emoties of aangeven dat je te maken hebt met een emotionele profiteur.

Geelachtig groen kan een teken zijn van bezitterigheid en ongerechtvaardigde jaloezie. Citroengeel kan spanningen in lopende relaties aangeven.

Lichamelijke verbanden : een helder groen duidt op een lage en stabiele bloeddruk, een gezond hart en gezonde luchtwegen. Een flikkerd metaalachtig groen duidt op een neiging tot paniekaanvallen en tot ziekten die met de voeding te maken hebben.

Een smoezelig groen betekent misschien een neiging tot hoest en verkoudheid, plus infecties in de borststreek, virussen en problemen met bronchên.

Groen heerst over het hart, de longen, de luchtwegen, de groei van weefsels en cellen en in het algemeen het herstel van het lichaam.
Smaragdgroen is de kleur die gebruikt wordt bij genezing.

Tijd over?
Lees dan zeker dit:
http://www.quizlet.nl/stories/49279/story-about-a-girl/ ;)

Rood (14 x uitgekomen)

actie, verandering en passie, de kleur van de gedreven actievoerder.

Positieve eigenschappen : als zuiver helderrood, scharlaken- of warm robijnrood duidt op intensiteit, op het verlangen positieve verandering in gang te zetten en op hartstochtelijke liefde.

Negatieve aspecten : Als het rood vaal of schril is, kan het duiden op onderdrukte woede, wrok en neiging tot overheersing en wraak. Dof donkerrood kan duiden op lichtgeraaktheid en impulsiviteit.

Lichamelijke verbanden: als kleur van de levenskracht kan een helderrode aura duiden op gezondheid en kracht, een goede bloedsomloop, een gezonde groei van de cellen en seksuele potentie. Ze verwijst vaak in het bijzonder naar het skelet, de voeten, handen, baarmoeder, penis en vagina.

Een donkerrode aura duidt soms op algemen infecties, problemen met bloed( bloedarmoede kan een dofrood zijn) ; terwijl een schelle kleur rood kan wijzen op koorts of sterk verhoogde bloeddruk.
Problemen met de potentie zijn misschien kenbaar als vaal, vlekkerig rood.

Tijd over?
Lees dan zeker dit:
http://www.quizlet.nl/stories/49279/story-about-a-girl/ ;)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Soppertje

    Groen, hij klopt!

    5 jaar geleden
  • JohnSmith

    rood, klopt wel volgens mij(H)

    1 decennium geleden
  • TeaTree

    gouud

    1 decennium geleden
  • Unofficial

    Goud haha ik wil zeker andere mensen helpen:X

    1 decennium geleden
  • MizzStrify

    Je eerste Kudo:).
    Raar dat je er niet meer hebt:8.
    Ik had groen, en dat klopt.
    Mooie quiz(Y).

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?