Waar vind ik mijn perfecte partner?

Iedereen is op zoek naar 'de ware'. Helaas is het vinden van de perfecte partner een hele klus. Na het maken van deze quiz weet je precies waar je moet zoeken!

Veel succes!

Mogelijke uitkomsten

De Sportschool (3 x uitgekomen)

Jouw perfecte partner is het sportieve type. Natuurlijk grote kans dat je hem/haar in de sportschool tegen komt! Maar vergeet de voetbalvelden niet. Ga eens met je broer mee naar zijn voetbalclub, of misschien speel je zelf wel voetbal! Spot jouw perfecte partner op het veld en vraag hem/haar na de wedstrijd of hij/zij zin heeft om een drankje te doen in de kantine.

Het park (39 x uitgekomen)

Jouw perfecte partner is het relaxe type. Hij/zij houdt ervan lekker te luieren in de zon. Het park is daar een prima plaats voor! Pak je kleed en een tas met eten en drinken en ga dan op zoek naar jouw perfecte partner!

Het strand (5 x uitgekomen)

Jouw perfecte partner is een echte strandganger! Hij/zij is 9 van de 10 keer te vinden op het strand, zowel met mooi weer als met harde wind, dé plaats voor jou om op zoek te gaan naar de ware. Lekker samen lange wandelingen maken langs de branding, heerlijk!

De supermarkt (2 x uitgekomen)

Ai ai! Jouw perfecte partner is het type huismus! Iemand die lekker op de bank zit en televisie kijkt of wegkruipt in een goed boek. Niets mis mee, maar wél moeilijk te vinden! Iedereen moet eten, zo ook 'de huismus'. Dan is de supermartk daarom dé perfecte plaats om jouw ware liefde tegen te komen.

De bibliotheek (0 x uitgekomen)

Jouw perfecte partner is een serieus type. Hij/zij zit graag met zijn/haar neus in de boeken. Lastig om te veroveren, maar zeker niet moeilijk te vinden! De bibliotheek is natuurlijk de plaats bij uitstek om jouw ware liefde tegen het lijf te lopen.

De discotheek (19 x uitgekomen)

Jij kunt jouw perfecte partner het best spotten in een discotheek. Hij/zij houdt ontzettend van feesten en is in principe ieder weekend wel te vinden in een of andere club!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?