Welk zomertype ben jij?

- Van de hitkrant -

Mogelijke uitkomsten

Strandtype (313 x uitgekomen)

Zodra het een beetje warm is, lig jij gestrekt op het strand. Altijd op dezelfde plek natuurlijk, zodat vrienden en bekenden jou altijd weten te vinden. Jouw strandtas is een echte Beach Survival Kit, waar alles in zit wat je maar nodig hebt op het strand. Het personeel in de dichtsbijzijnde strandtent kennen jou bij naam en weten precies wat je wilt bestellen.

Terrastype (140 x uitgekomen)

Jij bent in de zomer altijd op het terras te vinden. Je vindt het heerlijk om mensen te kijken, lekkere drankjes te drinken en met je gezicht in de zon te zitten. Daarnaast hou jij ook van flaneren en kies jij je terrasoutfit dan ook met zorg uit. Omdat jij de beste plekjes in de stad weet, gaan jouw friends altijd graag met jou mee.

Doe-type (85 x uitgekomen)

Voor jou geen lui gedoe in de zomer. Nee, jij kunt maar moeilijk stilzitten en houdt ervan om dingen te doen in de buitenlucht. Elke zomer maak jij je ronde langs alle pretparken, fiets jij alle routes die er rondom jouw woonplaats te vinden zijn en ga je met je bootje varen met je vrienden. Jij wordt vrolijk en actief van mooi weer en hebt geen last van de warmte.

Statistieken

Statistieken

Reageer (80)

  • sexyvamp

    strandtype...en zeker als er ook nog leuke winkeltjes bij zijn

    9 jaar geleden
  • freedomwolf

    Doe-type klopt, ik HOU van REIZEN!!!!(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • roomzzz

    teeeeeeeeeeeeraaaaaaaaaaaaaaastype(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H):P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:PxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)(yeah)_O__O__O__O__O__O__O__O__O_(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(hoera)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(dance)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(lol)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • Padme

    strandtype, maarre ik hou niet zo erg van de zon. het liefst zit ik op een terrasje

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    Terrastype

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?