Ben jij een blunderqueen?

Ben jij een enorme kluns of juist super georganiseerd? Ontdek het hier en laat ook je allergrootste blunder achter in de comments! (H)

Mogelijke uitkomsten

Jij bent echt dé blunderqueen! (27 x uitgekomen)

Jij bent echt heel erg onhandig! Je loopt overal tegenaan, bent alles kwijt en laat alles vallen. Jezelf voor schut gezet in het openbaar? Maak je niet druk, dat is juist wel schattig! ;)

Beetje onhandig... (28 x uitgekomen)

Het woord 'oeps' wordt bij jou op een dagelijke basis gebruikt. Je bent een beetje onhandig, maar niet dé blunderqueen. Enigszins lomp en je soms praat je vóór je nadenkt. Maar niks heftigs verders!

Super strak georganiseerd! (5 x uitgekomen)

Niemand zal jou betrappen op iets onhandigs, je denkt altijd goed na over wat je zegt en doet. Het lijkt net of je alle dingen die je doet, strak georganiseerd hebt van te voren. Jou kunnen je vrienden niet chanteren met een domme actie, omdat je die niet begaat!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • EatingBananas

    We moesten wachten bij engels voordat we het lokaal in mochten. Mijn vriendinnen en ik zaten een beetje te klote en toen gingen ze mij kietelen. Ik kan daar niet tegen en daardoor ga ik heel spastisch doen en meestal val ik op de grond. Inplaats van de grond kwam ik tegen de kont aan (met me hoofd) van me geheime crush..... woepsie:S

    8 jaar geleden
  • Florets

    Nouja, aan deze word ik nog vaak aan herinnerd. We noemen de personage ff voor het gemak mevrouw P.
    Ik wilde graag met mevrouw P gaan zwemmen, maar ik kende twee mevrouw P's, maar daar had ik niet zo snel aan gedacht. Ik ging op hyves (tja, dat was toen nog in) en zag dat mevrouw p online was. Ik dus vol enthousiasme afspreken om te gaan zwemmen. Die avond fietste ik naar het adres wat ik had gekregen om haar op te halen, bleek het de verkeerde mevrouw p te zijn :/... oops, de avond was ook niet echt een groot succes, we kenden elkaar amper en het klikte echt totaal niet xd

    9 jaar geleden
  • Frisk

    ik ben 4 gsm's verloren in een jaar... wcpot, rioolputje, en twee onbekende plaatsen...
    o ja, glazen deuren zijn niet veilig voor mij.
    ik heb ook de mixer kapot gemaakt en het huis bijna doen ontploffen...
    do I have to continue? :D

    9 jaar geleden
  • nerveus

    Little miss organized! Ja dat klopt wel! Ik raak zelden iets kwijt of doe zelden rare dingen in het openbaar. Mijn grootste blunder ooit was dat ik een hekel had aan een leraar en er stond een vrachtwagen voor de school. Ik zei toen tegen mijn vriend: "Laten we meneer Franken in die vrachtwagen duwen en opsluiten, dan gaat hij lekker naar Rusland ofzo, ver van ons vandaan."
    Die leraar, meneer Franken, stond toen achter me en had dat gehoord. Oeps!

    9 jaar geleden
  • SceneLove2

    Ik had mijn neefje nog nooit gezien hij was 2 maanden ik was 12 denk ik ik rennde kij hard om hem te zien er was een glazen deur en ik potste er tegen aan oopsie :$

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?