Zijn hun mijn vriendschap waard ?!

Een verzonnen stand alone !
Het gaat over vriendschap

Mogelijke uitkomsten

Jullie zijn het niet waard (44 x uitgekomen)

"Vandaag liep ik in de stad met mijn vriendenkringetje, we gingen gezellig een meidendagje houden! Opeens verdween een van me vriendinnen in een winkel, en later liep zeg weg! Is zij het waard?! Zuchtend loop ik veder met de meiden, we gaan ergens wat eten, en ik loop even naar de w.c, gelukkig zijn deze meiden er echt wel voor me!! Zuchtend druk ik door en check alles nog even in de spiegel en was me handen, ik loop terug naar het tafeltje waar we zitten en tref niemand aan! Ik zie een briefje liggen op het tafeltje

Jij denkt dat je onze beste maatje bent?! Nee echt niet
Jij hebt geen style, je bent een TokioHotelFAN!
Wij willen echte vrienden hebben geen meelopers, bekijk jij het maar!

Ik kijk vaag naar het briefje en kijk om me heen, zullen ze het echt zo bedoelen?! Ik berg het briefje in me tas op en pak me spullen, sloffend en snikkend loop ik hier aleen in de stad, waarom doen mensen zo omdat ik Thfan ben?! Het is toch normaal ik ga zuchtend op een bankje zitten..

"Ik kijk om me heen en zie mensen lol hebben, ik zie meisjes hand in hand lopen, dat zijn dus echte vrienden! Ik kijk op en zie het oude meiden-groepje voorbij komen waar ik bij hoor! Hee! roep ik zachtjes, ze kijken me aan en steken hun middelvinger op, wtf heb ik misdaan!

"Snikkend pak ik pen en papier uit m'n tas en begin te schrijven
Soms heb je iemand nodig, stil en oprecht
die als het erop aankomt met je speelt en voor je vecht
Pas als je iemand hebt die met je lacht en met je grient
dan kan je zeggen : ik heb een vriend.


Achter het laaste word zet ik een dikke punt en berg het snikkend op.. Ik ren ergens heen, vraag me niet waarheen! Ik zie het gebouw dichterbij komen en ren alle trappen als een gek op, het boeit me geen fuck wat iedereen nu denkt! Ik heb geen echte vrienden, ze laten me aleen maar barsten, snikkend ga ik op de rand zitten en kijk naar beneden, daar boven hoor ik! Daar boven ben jij, de 1ngste vriendin die ik had, maar nu ben je dood! Snikkend kijk ik naar de hemel, waarom ben je dood?!

Niet voor jou bestemd (3 x uitgekomen)

Lees jij maar een andere quiz !

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • RinKagamine

    omg ik merk pas net dat ik geen reactie heb gezemt(zip)
    nou het is egt heel mooi geschreven! :3 en je hebt wel een echte vriendin; moi! x3

    1 decennium geleden
  • SickLoveYou

    Buiten mijn beste vrienden die ik nu nog heb had ik ook geen echte vrienden ook omdat ik een meisje was en veel met jongens omging en vrij schattig was (volgens mijn beste vrienden!) maar toen ik klein was besefte ik dat niet! Ik had een vriend die ook dood is 24 dagen voor zijn verjaardag en nu heb ik echte vrienden die niet naar het uiterlijk kijken maar gewoon naar innerlijk ook al ben ik afentoe een meeloper maar enkel bepaalde vrienden kunnen me begrijpen! Ik ken mensen die ik niet eens durf te praten omdat ze een datum heb die ik niet graag heb waardoor ik nog rarer ben dan gewoonlijke maar met het tijd komt het!!!!

    1 decennium geleden
  • roomx

    K heb ook lang zulke "vrienden" gehad. Ze begonnen allemaal leugens over me te vertellen en me buiten te sluiten. Gelukkig ben ik van ze af en nu heb ik goede vrienden die echt voor me klaar staan. Pas in rottijden weet je wie je echte vrienden zijn.
    mooi verhaal:)

    1 decennium geleden
  • katl1

    Ik heb lang ook amper vrienden gehad, nu heb ik er gelukkig wel, maar er zijn er maar een paar die ik écht vertrouw, van wie ik weet dat ik op ze kan rekenen, wat er ook gebeurt.

    Mooi geschreven

    1 decennium geleden
  • Babyblue

    Bedankt voor de reacties!
    Ik heb hem zelf verzonnen :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?