welke vampier uit vampire knight is van jou?

Altijd al willen weten wie er bij jou past?
Binnen een paar minuten weet je het

Mogelijke uitkomsten

Kaname Kuran (2 x uitgekomen)

De puur-bloed vampier.
Hij heeft vele unieke gaven omdat hij een puur-bloed is. Mysterieus en een tikkeltje te beschermend, maar met hem zul je je altijd veilig voelen. Mocht je zijn vriendin willen zijn, dan zul je stevig in je schoenen moeten staan. Deze vampier heeft af en toe wat tegengas nodig.

Ichijo Takuma (15 x uitgekomen)

Takuma is een aristocratische vampier en de rechterhand van Kaname. Hij is aardig, optimistisch en een fan van manga. Hij is anders dan de andere vampieren, hij heeft een wat zonnigere kant. Als je zijn vriendin bent heb je geluk. Deze vampier heeft namelijk ook een hele romantische kant.

Aido Hanabusa (3 x uitgekomen)

Een aristocratische vampier die controle heeft over ijs. Aido is een beetje flirt en soms iets te impulsief, maar hij bedoeld het goed. Ondanks zijn populariteit bij andere meisjes ben jij de enige voor hem. Met hem zal het in ieder geval nooit saai worden.

Kain Akatsuki (9 x uitgekomen)

Hij is een aristocraat en controleert vuur.
Kain is iemand die op het eerste gezicht heel stoer en taai lijkt, maar als je hem wat beter kent ook heel attent en aardig is. Hij heeft Aido al vaak genoeg uit de problemen geholpen, wat hij ook graag voor jou zal doen. Voor jou zal hij letterlijk en figuurlijk door het vuur gaan.

Senri Shiki (5 x uitgekomen)

Senri heeft aristocratisch bloed en puur-bloed in hem. Hij heeft een speciale zweep die hij gebruikt als hij vecht. Ook is hij model. Hoewel hij in eerste instantie emotieloos lijkt, geeft hij meer om jou dan om zichzelf. Hij heeft namelijk niet zo'n goed zelfbeeld. Aan jou dus de kans om hem op te vrolijken.

Zero Kiryu (5 x uitgekomen)

Zero is een vampier jager, maar veranderd langzaam zelf ook in een vampier.
Hij haat het, omdat hij alle vampieren haat en alles wat met hun te maken heeft. Hij is meestal serieus en soms wat onbeleefd. Maar hij zal je altijd proberen te beschermen met zijn geweer `the bloody rose´. Want jij bent het meest belangrijke in zijn leven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Morgenster

    Ichijo Takuma(H)
    Ze zijn allemaal super leuk, maar alsnog blijft Ichijo mijn favo(H)

    1 decennium geleden
  • MellissaKuran

    aido(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?