Van wat voor soort verhalen hou jij?

De titel veraad het al: welk verhaal lees jij het liefst?









Kan ook geen reet van kloppen, het gaat erom wat jij vind natuurlijkxD

Mogelijke uitkomsten

JB verhalen (14 x uitgekomen)

Jij vind het leuk om verhalen te lezen/schrijven over een meisje dat met JB krijgt of verliefd is, of andersom. Het liefst zou jij zelf wel dat meisje willen zijn. Dat kan niet, maar troost jezelf met deze gedachte:"er lopen veel jongens als Justin over de wereld, zo moeilijk kan het toch niet zijn?", en eet wat chocola ofzo.

Jonas Brothers verhalen (12 x uitgekomen)

Eigenlijk een soort van zelfde verhaal als bij JB verhalen (zie die uitkomst).

Twilight verhalen (11 x uitgekomen)

Jij zou het liefst in Forks en omgeving wonen, om avonturen te beleven met vampiers en weerwolven. Om te zorgen dat je fantasie niet op hol slaat lees/schrijf je er maar over. Niet dat dat slecht is. Jij wil misschien ook wel inprenten met een weerwolf of zelf in een veranderen. Het zou ook best wel cool zijn.

Random (1 x uitgekomen)

Jij leest van-alles-en-nog-wat. Als het in de Spotlight/Top 5 staat en de titel spreekt je aan klik je er meestal wel op. Dat is leuk, misschien krijg je wel inspiratie voor je eigen verhalen!

Naruto verhalen (2 x uitgekomen)

Naruto verhalen vind jij te gek en je volgt Shippuden op de voet. Thuis oefen je stiekem je handsigns, maar er gebeurt niks. In een verhaal moet vooral actie zitten, en dat is nou net wat jij er zo leuk aan vind.

NIKS! (alleen strips) (5 x uitgekomen)

Jij houdt niet van lezen en vind iedereen die dat wel doet een nerd. Jij zit meestal gewoon achter je pc, en als je leest is het een strip of verplicht. Ik heb nu een vraag voor je: WAT DOE JE HIER OP QUIZLET?!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xStarBINA

    Jonas Brothers?
    Ik ben eigelijk meer op zoek naar
    INAZUMA ELEVEN-verhalen..

    1 decennium geleden
  • TheLiarInMe

    twiligt? ik lees alleen maar jb

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?