hoe loopt het af?

kies hoe het af moet lopen! >_<

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles Redt jou en Knor. (28 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwamen jij, je moeder en je hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt je moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. Ineens staat de hond op en rent het bos verder in. Jij rent achter de hond aan. "Kom terug (naam van de hond)!!" Roept je bezorgd. "Sorrie mevrouw ik moet har/hem en hond achterna. "Okee veel geluk." Roept de vrouw je moeder en jij achterna.

Ondertussen midden in het bos..

"NomNomNomNom." Smikkelt de herdershond.
"WHeeeee!!!! Mammieee!!!!" Roept knor.
"Je mamie kan je niet horen ghegheghe"Zegt de herdershond kwaadaardig.
Ineens springt er een jong vanachter een boom vandaan.
"Knor! Nee waarom ben je niet bij je moeder!?" Roept de jongen.
"Sorrie Harry maar ik verloor mama uit het oog. Help hij eet me op!!"
"Juist! Ik red je!" Roept Harry en hij pakt een stok.
"Koest!" Roept Harry boos tegen de hond.
Ineens komt je hond uit de bosjes op de herdershond springen.
Jij volgt maar ziet Harry ineens.
"Harry Styles?!" Maar doordat je naar hem keek had je niet door dat de herdershond al klaar stond om je te bijten.
De hond bijt in je been en je gilt het uit van het van de pijn.
"Gotver! Ga weg!" Roept Harry en hij slaat de hond op zijn kop met de stok.
De herdershond jankt en rent snel het bos in.
"Harry je hebt ons gered!" Roepen knor en jij blij uit.
Je hond springt op Harry waardoor hij onderuit duikelt. "Haha! Kan je je hond in bedwang houden hij likt me! Ah bah!" Roept Harry lachend uit.
Je geeft Harry een hand zodat hij overeind kan komen en samen leven jullie gelukkig verder ( Met als huisideren je hond en Knor )
"Oh schat heb je een nieuwe vriend?" Zegt je moeder die ineens uit de bosjes verschijnt. Je bloost en wrijft achter je nek. Harry glimlacht en tild Knor op.
"Knor Knor Bedankt Harry!"

Harry Styles Oppert zich op voor Knor. (4 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwamen jij, je moeder en je hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt je moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. Jij gaapt en loopt samen met je moeder en hond door het bos in. "Vreemd toch?" Zegt je moeder. "Hmm? Oh ja." Zeg je moe. Ineens komt Harry Styles ongerust aanlopen. Zijn ogen schieten door de bosjes alsof hij iets zoekt. "Hallo hebben jullie misschien een wild zwijntje gezien?" Vraagt Harry. "Nee niks en ook niets gehoord." Antwoord je. "Hmm okee toch bedankt." Zegt hij dan. "Wij kunnen wel helpen zoeken." Zegt je moeder medelevend. Jij knikt en samen lopen jij dieper en dieper het bos in. Ineens horen jullie gegil van een varken. Harry's ogen worden groot en jullie rennen snel het bos in. "Knor, ik kom eraan!!" Roept Harry terwijl hij de bosjes inrend. Jij rend vlug achter hem aan terwijl je moeder je hond kwijt is en hem ging zoeken. Als ik langs de bosjes ben zie ik een grote herders hond aan het pootje van een gewond wild zwijntje knabbelen. "Help knor knor knor!!" Roept het zwijntje. "Heey jij lafaard! Laat mijn vriend gaan!" Roept Harry. De hond laat het biggetje gaan en staat op. Zijn ogen zijn gericht op Harry. "Breng Knor in veiligheid! Snel!" Roept Harry tegen je. Je pakt het zwijntje op en rend terug naar je moeder. Je hoort geschreeuw van Harry en ineens is het doodstil. Een traan valt over je wang en je weet dat het met hem is gedaan. "Is hij...?" Vraagt Knor verdrietig.

Voldie neemt het bos over en iedereen gaat dood. (15 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwam jij, je moeder en je hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt je moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. Ineens begint het hard te regenen en te onweren. "Nog een klein stukje en dan gaan we terug schat." Zegt je moeder. "Sure." Zeg je terwijl je naar de wolken kijkt. Langzamerhand lopen jullie dieper het bos in. "Uhm waar is het pad mam?" Vraag je bang. Je moeder kijkt om zichheen en bijt op haar lip. Jullie lopen gewoon door de bosjes en komen aan bij een open plek. Je bent doorweekt van de regen en probeert snel onder een boom onderdak te zoeken. Onder een boom ligt een Herdershond een zwijntje op te eten. Je vind het zielig en je gooit stokken naar de hond. "Ga weg! Foei!" Roep je boos. Je hond rend naar de herdershond toe en snufffeld aan de kont van de herdershond. De herdershond begint te grommen en bijt je hond. Je hond piept en valt neer op de grond. Er sijpelt zwart bloed uit je hond. Je begint te huilen en gooit nu ook met stenen naar de herdershond. De hond word geraakt en rend op je af. Ineens verandert hij in een bleke man zonder neus. "Ik ben Voldie! En jij hebt mij beschaamd! U zult doodgaan!" Roept Voldie. Hij steekt zijn vinger in de lucht en in een kets komt er een bliksemschicht op jou en je moeder. Je gilt het uit maar zonder zin want je bent dood.

Voldie blijkt je moeder te zijn en redt Knor =D (18 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwamen jije, je moeder en jullie hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt de moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. Jullie lopen door en horen ineens gegil van een varken/zwijn. "Hoorde je dat!?" Vraag je zenuwachtig aan je moeder. Ze knikt en jullie rennen erop af. Je loopt langs acht bomen en ziet dan een wild zwijntje bang tegen een boom aanstaan opgejaagd door een herdershond. Je gilt om de hond af te lijden. De herdershond springt op je af maar net voordat hij je rookt blijft hij in de lucht zweven. Je kan je ogen niet geloven. De hond zit minder dan tien centimeter van je af. Je maakt een gil en voelt ineens een koude hand op je schouder. "Mam?" Vraag je bang. Je kijkt naar je schouder en ziet er een bleke hand opliggen. Je deinst naar rechts, weg van de hand. Je draait je om zodat je het hele lichaam kan zien. "Schat niet bang zijn. Ik ben het. Dit is mijn ware gedaante." Hoor je je moeder's stem uit een witte man met een halve neus komen. "O mijn god! jij bent mijn moeder niet!" Roep je bang uit. Ineens verandert de man in je moeder en je bijt op je lip. "Dus toch." Zeg je bang. Maar doordat je moeder weer terug veranderde begon de hond weer te bewegen. Hij springt verder maar dan komt jou trouwe hond aanrennen en beukt de herdershond omver. Je hond hijgt en likt aan je hand. De herdershond is bewusteloos en ligt op zijn zij. Je moeder verandert terug in de bleke man en pakt het zwijntje op. "Mama. Knor? O mijn god! Jij bent mama niet!" Roept het zwijntje uiteen. Je moeder ent het bos wat verder in en zet dan Knor weer neer bij zijn familie. Jullie gaan samen naar huis enje blijkt ook Voldie krachten te hebben. Je gebruikt de krachten om De wereld over te nemen/De wereld te beschermen tegen het kwaad.

Je glijdt uit over een paar bananen waardoor je Knor niet meer kan redden. (12 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwamen jije, je moeder en jullie hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt de moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. De vrouw loopt door en jij aait je hond. Ineens rend er een klein zwijntje over het pad gevolgt door een bloeddorstige herdershond. Je ogen worden groot en je merkt dat de herdershond het zwijntje kwaad wil doen. Je rend erachteraan maar flikkert over een bananenschil. "Wtf doet een bananenschil in het bos?" Denk je. Je staat snel op en rent achter de herdershond aan gevolgd door je moeder en je eige hond. Je flikkert weer over een bananenschil en je denkt "Niet weer. O mijn god..." Je staat weer op en rend weer verder. Je flikkert nogeens over een bananenschil Je denkt "Waarom alweer!?" En je staat weer op dan ren je weer verder. Je flikkert nogeens over een bananenschil Je denkt "Waar komen die dingen vandaan!?" En je staat weer op dan ren je weer verder. Je flikkert nogeens over een bananenschil Je denkt "Oh god." En je staat weer op dan ren je weer verder. Je flikkert nogeens over een bananenschil Je denkt "ROT OP!!!!!" En je staat weer op dan ren je weer verder. Je flikkert nogeens over een bananenschil Je denkt " Nu is het afgelopen!!" En je staat weer op dan ren je weer verder. Maar dan is het al te laat. Het is echt al afgelopen. Voor het zwijntje..

Super banaan red Knor. Op een vreemde manier. (28 x uitgekomen)

Het was een zonnige dag op de bosrand maar de wolken kwamen langzaam dichterbij. Knor en zijn broertjes,zusjes en zijn moeder waren aan het zoeken naar eten. Ineens voelde knor een drup op zijn neus. "Knor knor mama het gaat regenen knor knor." "Kom gauw kinderen jullie willen niet nat worden." Knor en de andere wilde zwijnen namen een binnendoor weg naar hun burgt (ik weet niet waar zij slapen) door het veld. Knor viel op zijn snuit doordat hij struikelde over een steen. Zijn familie was snel onderdak aan het zoeken en waren knor vergeten. "Mama!? Waar ben je?" (Bambi scene zo zielig). Ineens komt er geblaf uit de zijkant van het veld. Knor loopt nieuwsgierig op het geluid af. "Mama?" Ineens word knor besprongen door een herdershond. De hond bijt knor en tild het zwijntje op via zijn bek. De hond rent het bos in. Een vrouw aan de zijkant van het veld zag het alles gebeuren en belde de politie. Metteen kwam de politie aanrijden en zij belde de jachtbeheerder. Uiteindelijk kwamen jije, je moeder en jullie hond aanlopen. "Wat komt die vrouw raar aanrennen. Ken jij haar ofzo mam?" Vraagt je. "Ik heb geen flauw idee." Zegt de moeder. "Hallo mevrouw heeft u misschien een persoon gezien aan het begin van het bos die opzoek was naar zijn hond?" Vraagt de vrouw die alles heeft zien gebeuren. "Wij niet.." Zeggen jij en je moeder. je hond gaat in het gras rollen. Je loopt door en er staat een kist bananen op de grond. Je pakt er eentje uit maar net voor je hem open ritst hoor je een geluid. "Super Banana!" Je schrikt en draait de banaan om. "Wtf?!" De banaan het armpjes, beentjes, een mondje en twee ogen. Je loopt door en houd Super Banana in je hand. Telkens zegt de banaan weer "Super Banana!" Dan hoor je gegrom uit een struik komen. Je rend er nieuwsgierig naartoe. Je moeder en je hond zijn de kist bananen aan het inspecteren. Als je het struikje langsloopt zie je een wild zwijntje en een boze herdershond. De herdershond loopt uitdagend op het baby zwijntje af. Je bent bang en strekt je arm met de banaan uit naar de hond. De herdershond lacht als een hyena en went zich dan weer tot het zwijntje. "I'm Firrin Mah Lazaaaaaaaaaar!!!!!" Roept de Banaan ineens. "Wtf?" Denk je. Dan ineens komt er een mega super hyper beam uit de mond van de banaan. De lazer verschroeit de hond en het enige wat overblijft is as. Dan neem je Knor mee naar huis en eten jullie samen Super Banana op.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • PandatjuuhX

    Super banaan redt knor op een rare manier, xD

    7 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Hazza red mij en knor joepie poepie!!!

    1 decennium geleden
  • Helena6754xx

    Dat ene plaatje is wel te eng van het bos en dood. Dat is dan zeker niet de LEEFTIJDSKEURING all(N)

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Voldi ik word slecht whahahaha(duivel)

    1 decennium geleden
  • xkerstmanx

    deel 2 :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?