Who's gonna be your soulmate?

Met onbekende bekende en bekende bekende mensen.
Waarschuwing, alleen mannelijke uitkomsten!


-Geen garantie op een perfect soulmate
-Geen garantie dat jou soulmate hetzelfde over jou denkt.
-Ik ben niet aansprakelijk voor eventueel letsel of moordneigingen.

Mogelijke uitkomsten

Matthew Lewis (7 x uitgekomen)

Matthew Lewis beter bekend als Neville Longbottom in de wereldberoemde Harry Potter boeken is jou soulmate.
Hij komt uit Engeland en acteert sinds zijn 5e. Op zijn rechter onderarm heeft hij een tatoeage met het getal elf, omdat dat de leeftijd was dat hij als een van de weinigen naar de beste school op deze wereld mocht.

Colin Morgan (14 x uitgekomen)

Colin Morgan beter bekend als Merlin in de Engelse serie Merlin, hij is Iers en heeft mooie ogen. Hij heeft humor en kan zoals ik heb gehoord ook goed zingen.

Bradley James (25 x uitgekomen)

Bradley James, beter bekend als Prins/Koning Arthur in de Engelse serie Merlin.
Hij heeft natuurlijk veel macht, omdat hij de koning van Camelot is. Ook is hij een geweldige zwaardvechter en een goede ezelvriend.

Niall Horan (42 x uitgekomen)

Niall Horan, bekend als Niall Horan. Hij is een vijfde van de wereldberoemde boyband One Direction. Niall komt uit Ierland en heeft zijn bruine haren blond geverfd. Het blijkt dat hij van camera's houdt. Als dit je uitkomst is raad ik je aan je eetlust rustig op te bouwen voor je hem gaat ontmoeten.

Sheldon Cooper (4 x uitgekomen)

Sheldon Cooper, een geweldige natuurkundige met nogal rare trekjes. Hij heeft een eigen schema en doet altijd hetzelfde op dezelfde tijd, behalve op everything-can-happen-thursday want dan kan alles. Voor je met hem om wilt kunnen gaan moet je wel eerst zijn versie van steen, papier schaar leren en het liedje Soft Kitty.

SpongeBob SquarePants (4 x uitgekomen)

Hij woont in een ananas diep in de zee. Hij ziet zo geel als een kaassoufflé. Iedereen weet wat een mafkees het is. Die vierkante friet is zo gek als een vis, SPONGEBOB SQUAREPANTS! *fluit op neus*

Nothing more to say

Stiles Stilinski (17 x uitgekomen)

Stiles Stilinski, is een Amerikaanse student. Zijn beste vriend is een weerwolf en het vriendinnetje van zijn vriend is een weerwolf jager, hij zelf is een mens. Hij heeft goede humor en heeft vaak problemen met zijn vader die de sheriff is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (30)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?