Wie kan ik het beste voor mijn verhaal gebruiken?

Ik ga een fanfic schrijven (op een andere site) over een meisje. Het wordt een kruising tussen The Forbidden Kingdom (Het moet over Kung Fu gaan, dat vind ik lachen :)) en Harry Potter.

Mogelijke uitkomsten

Marsha (16 x uitgekomen)

Marsha is een meisje dat is opgegroeid in de stad Hóng Méiguī waar Kung Fu een heel erg belangrijk onderdeel is van de opvoeding. Ze is er dan ook heel goed in. Ze is zestien jaar oud en heeft een Amerikaanse familie, daarom ziet ze er ook niet Chinees uit. Als ze (laat) hoort dat ze een heks is, verhuist ze naar Londen om naar de toverschool Zweinstein te gaan. Daar leert ze hoe ze haar krachten kan gebruiken en kan combineren met haar Kung Fu vaardigheden. Maar ze leert er ook wat echte liefde is. Ze wordt verliefd op een bad boy, Draco Malfidus, maar ze wordt ook vrienden met een jongen uit de afdeling Griffoendor. Ze kan niet allebei de partijen kiezen, dus de jongens zullen hun dapperheid en Kung Fu moeten laten zien in een spannend duel.

Bùcuò (6 x uitgekomen)

Bùcuò is opgegroeid in de stad Jīnbì. Ze is ook van Chinese afkomst en is daar heel trots op. Kung Fu is in haar familie van generatie op generatie overgebracht. Ze is vijftien jaar oud. Als ze hoort dat ze een heks is, verhuist ze naar Londen om naar de toverschool Zweinstein te gaan. Daar leert ze hoe ze haar magische krachten kan gebruiken en kan combineren met haar Kung Fu vaardigheden. Maar ze leert er ook wat echte liefde is. Ze wordt verliefd op een bad boy, Draco Malfidus, maar ze wordt ook vrienden met een jongen uit de afdeling Griffoendor. Ze kan niet allebei de partijen kiezen, dus de jongens zullen hun dapperheid en Kung Fu moeten laten zien in een spannend duel.

Fèi (17 x uitgekomen)

Fèi is een veertienjarig Chinees meisje. Haar familie is erg rijk, maar dat vind ze zelf maar niks. Ze vraagt aan haar buurman of hij haar kan helpen Kung Fu te leren. Hij leert het haar meteen. Ze hoort dat ze een heks is en verhuist naar Londen, zodat ze naar de toverschool Zweinstein kan. Daar leert ze twee jongens kennen waar ze goed bevriend mee raakt, maar ze zijn gezworen aartsvijanden. Ze moeten zichzelf bewijzen in een Kung Fu duel op leven en dood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • TheLiarInMe

    ik heb fei maar vind marsha leuker

    1 decennium geleden
  • Inifinity

    Leuk (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?